Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DLACZEGO AKURAT JA

NIENAWIDZE ŻYCIA

Polecane posty

Gość DLACZEGO AKURAT JA

Nawet tu nie mogę byc sobą. Kiedyś myślałam, ze w internecie jestem anonimowa - myliłam się, wszędzie pozostają moje ślady. Teraz chyba zaczne pisac do butelek i będe je wrzucac do rzeki. Dlaczego akurat ja, zeby spotkalo to kogoś z silna psychika, co ja takiego robie, że życie ciągle mnie zaskakuje - niestety z tej złej strony. Czemu mnie to spotkało. Kto się mną zabawił i dlaczego. Dlaczego nigdy nie poznam prawdy. Dlaczego nie mam normalnego życia. Cokolwiek się zacznie zawsze kończy rozczarowaniem i cierpieniem. Ninawidze rzeczywistości. Dlaczego wszystko odczuwam tak silnie. Dlaczego wogóle czuje. Dlaczego nie jest tak, jakbym chciała. Tylko w mojej wyboraźni czuje się swobodnie, tylko tam czuje sie szczęśliwa, tylko tam mam ochotę życ. Chcę zasnąc. Czuje ból, tak wielki ból. Dlaczego ja. Dlaczego ja.....

Gość DLACZEGO AKURAT JA
nic nie jest w stanie mnie pocieszyc. Mam juz dośc od dawna.

Gość Rozczarowany życiem
Nie mogę spać. Biję się z myślami. Tak mi ciężko wszystko przychodzi. Cały czas coś jest nie tak. Czuje takie ogromne rozczarowanie. Wszystko co mnie otacza sprawia że mam tego dość. Czuje ogromny żal i smutek. Moje serce było pełne nadziei ale ona sprawiła że teraz nie mam nic. łudziłem sie że jestem wyjątkowy. Że może jej zależeć tak jak mnie zależy na niej, ale to nie prawda. Tak długo żyłem marzeniami a teraz znów wszystko prysło i nie mam nic BOLI....

Gość DLACZEGO AKURAT JA
"Rozczarowany życiem" Dlaczego mi to piszesz? To jakiś żart?

Gość Dżennifer
-unikaj ludzi ktorzy cie doluja (lepiej byc samemu) -jesli cos zaczynasz nie napalaj sie za bardzo po co pozniej sie rozczarowywac -nikomu w zyciu nie uklada sie tak jak by chcial (nie stawiaj za wysokiej poprzeczki) -ciesz sie drobiazgami np ze masz cieplo w domu,masz co jesc,masz z kim spedzic swieta -idz do parku i docen piekno zycia,rozejrzyj sie do okola jaka piekna i kolorowa jesien -zyj tak jak by to byl ostatni dzien twojego zycia trzymaj sie i badz dzielna,.....

Gość Dżennifer
napisal zebys zobaczyla ze nie tylko ty masz ciezkie chwile......ja przynajmniej tak to odebralam

Gość DLACZEGO AKURAT JA
"napisal zebys zobaczyla ze nie tylko ty masz ciezkie chwile......ja przynajmniej tak to odebralam" Pewnie tak...A ja mam chyba urojenia.

Gość Rozczarowany życiem
Przeczytałem twój wpis i poczułem że masz podobnie do mnie. Chciałem pokazać że nie tylko ty cierpisz, ale skoro żle to odczytałaś to przepraszam. Nie chciałem cie urazić. Przepraszam

Gość olaoleńskaolusiaaa
Macie tak bo żyjecie bez Boga, gdzie nie ma Boga tam jest zło, smutek, rozgoryczenie, depresja, brak sensu w życiu. BÓG UMACNIA, POMAGA, DAJE NADZIEJE, WSPIERA I NIGDY WAS NIE ZOSTAWI! ON WAM ZAWSZE POMOŻE JEŻELI TYLKO BĘDZIECIE TEGO CHCIELI. ON WAS KOCHA BEZGRANICZNIE. MUSICIE TYLKO ODDAĆ SWOJE ŻYCIE W JEGO RĘCE, BYĆ CIERPLIWYMI I PROSIĆ GO... Prawdopodobnie jesteście daleko od Niego. Mówcie do Niego, zazwyczaj to nasze grzechy oddalają nas od Niego.

Gość to ty to piszesz
myslisz że robisz coś dobrego kiedy tak kłamiesz i podfszywasz się pod ludzi, pindo? Pójdziesz do piekła za to że zatruwałaś bliźniemu zycie. Kochaj bliźniego jak siebie jak siebie samego, a nie oczerniaj. Żeby cie spotkało wszystko co kiedykolwiek zrobiłaś złego innemu człowiekowi. Zeby cię to przygniotło i zniszczyło ci zycie.

Gość nie ma co prowokowac
Pelno teraz takich tematow :O a potem pisza

Gość more than this la la la
zycie bywa piekne... a czemu tak myslisz ze tylko na ciebie trafilo?