Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka 2000

Pusta dziewczyna co to znaczy wg Was?

Polecane posty

Gość migotka 2000

Co wg. Was znaczy pusta dziewczyna?Jaka ona jest?

Gość srggykdfni
oto dlaczego ja nie spotykam sie zkolezankami bo wydaja mi sie cholernie puste- nosza tipsy , maluj a paznokcie , nosza bizuterie wysokie obcasy, stosuja perfumy(ja tylko antyperpiranty-perfum nienawidze?, opalaja sie . ekscytuja sie butami , torebkami, gadzetami - a potem narzekanie -ze nie ma aksy na zycie --dlatego jestem smaotnica -nie intersuje sie moda i nie cytam pism specjalnie o niej - rzygac mi sie chce gdy widz ena ulicy grubaski w mini, szortach krotkich bluzkach bo to modne-jestem wrogiem marek i projektantów-i nie marz eo markowych rzeczach a wieksozsc kobiet tak -dlatego jestem skazan na bark przyjazni i spotkan z kolezankami

Gość dck
och, aleś ty zbuntowana i alternatywna :D śmieszą mnie takie panny. perfum nie używa ho ho no to ci dopiero dowód na bycie "głęboką", a malowanie paznokci to oznaka "pustaka" :D zaczynam wysnuwać teorię, że brzydkie, zaniedbane panny uważają się za "głębokie" tylko dlatego, że o siebie nie dbają i są brzydkie, bo przecież ładne ubranie, uczesanie i makijaż to w ich mniemaniu jakiś grzech popełniony na intelekcie... żenada totalna :-O

Gość mnie pusta panna kojarzy
sie z chichotaniem. Ma pstro w głowie, mysli,że swiat zdobędzie,nie ma pokory,szacunku do ludzi.

Gość srggykdfni
ni ejestem brzydka i zaniedbana- lubie klasyczna elegancje - i wyznaje kult bladosci a tipsy i lakier na paznokciach to mnie brzydza --nosicielki wysokich obcasow to maja lub beda mialy zylaki ohyda

Gość srggykdfni
czy wedlug ciebie baba spalon e opalaniem, i pokazujaca tlusty brzuch i nogi w mini i krotkiej bluzce- -z ootandetnymi ozdobami w ewlasach i wysokimi obcasmai jest ladna?wg mnie ohydna

Gość może jest tandetna i
kiczowata wtedy--ale to nie świadczy o pustości. Pusta dziewucha =pusty,beznadziejny charakter.

Gość srggykdfni
jest epidemia otylosci a durne baby pokazuja swe ohydne sadlo w niby modnych strojach co im w ogole nie pasuja--podgolon e wlosy, cwieki, kolce mnie brzydza-niby modne ale ja wole klasyczna elagancje

Gość srggykdfni
dla mnie jak kobieta nosi tpisy i maluj epaznokcie , jest opalona -to ja nigdy nie wejde w blizszy kontakt znia-jestem odludkiem -bo nie lubie kobiet zwlaszcza takich jka ww opisane

Gość migotka 2000
mI mama w sobote powiedziala taki tekst : faceci lubia ciekawe dziewczyny a nie puste lale!!!ja jej powiedzialam ze nie jestem pusta i poszlam.....tak mi jest cholernie przykro bo nie uwazam siebie za pusta:(

Gość gosc84
pustota jest przede wszystkim wewnętrzna. I nie jest łatwo tak precyzyjnie zdefiniować, co to dokładnie znaczy, zwłaszcza, że dla każdego będzie to znaczyło trochę coś innego. Jednak ogólnie to kwestia płytkości poglądów / uczuć. Traktowanie innych przedmiotowo, bez refleksji i zastanowienia. Brak zainteresować i pasji, brak celu życiowego itp. A to wszystko może czynić ludzi podatnych na wpływy innych i mody, zatem tipsy, solar i spile są wtedy zewnętrznym objawem wewnętrznej pustoty. Nie stanowią jej esencji, ale jedynie objaw zewnętrzny.

Gość migotka 2000
dam o siebie ale bez przesady. Na co dzień maluje sie deliktanie,ubieram skromnie ale elegancko-bo tego wymaga moja praca. Nie nosze żadnych rózowych kolorów, nie mam tipsow,tylko paznokcie zrobione na french, skonczylam studia, mam prace, prawo jazdy, od prawie 2 lat juz mieszkam poza domem..jestem calkowicie niezalezna od rodzicow...luie czytac ksiazki,osatnio o psychologii czlowieka,jak mam czas i pieniadze to podrózuje,intersuje sie tez fotografia i troszke modelingiem( zaczelam sie zastanawiac nad dodatkowa praca hostessy)..... nie jestem panienka ktora chichocze i sie wywyższa..wlasnie na odwrot mi iz faceci mowia mi ze jestem atrakcyjna ja mam zaniżone poczucie wlasnej wartosci...nie wierze w siebie....po prostu jestem zadbana kobieta...mimo iz nie mieszkam w domu..nadal intersuje sie tym co tam sie dzieje...pozostałe rodzenstwo mimo iz pelnoletnie mieszka nadal w domu...ja tez bym mogla...ale mialam w domu depresje....mama mnie ograniczala...czulam sie jak pod kloszem wiec sie wyprowadzilam:(

Gość kroppla
Pusta lala - bez ambicji, albo tez jej ambicje to ślepa pogoń za modą. Porozmawiać można, ale tylko na tematy mody i kasy, szkoła, czy przyszłość - to tematy u pustych lal nietolerowane. Jak chłopak - to tylko z kasą i z bmw lub audi, zeby sie pokazać koleżankom. Ważniejsze jest właśnie to pokazywanie się, a nie to co ma się w głowie. Czyli bycie "celebrytą" za mamusine pieniądze.

Gość hjkilo
ja z góry skreslam baby opalone , z tipsami i pomalowanymi pazkociami -dlatego jestem odludkiem i nie spotykam sie z kolezankami smiesz a mnie debilki co sluchaj a modowych dyktatorow stylistow taki nap powie noscie -legginsy- a on e nosz a choc legginsy pasuja tylko szczupłym-

Gość hjkilo
i jak nosi skorzan e ubrani a-patrzy n a marki i projaktantów

Gość pierwsze są wstretne, moja bab
nie jestem solarą, ani nie noszę tipsów, ale o co wam chodzi z malowaniem paznokci? to chyba nie jest dziwne. Tak samo uwielbiam obcasy, bo mi się podobają i lepiej mi sie w nich chodzi, niż w płaskich butach. Co nie zmienia faktu, że mam wiele zainteresowan i na pewno nie ejstem pustą osobą

Gość hjkilo
od obcasow robia sie zylaki i skrzywienia kregoslupa a baba z zylaki to ohyda

Gość Hop hop to ja.....
A ty kim jestes? Z pewnoscia jakas potworą i dlatego zle sie czujesz w towarzystwse zadbanych kobiet.

Gość migotka 2000
hallo to moj temat?:) moze ktos mi odpowie na pytanie?

Gość hjkilo
lubie plaskie czólenka o klasycznym kroju a nie zadne udziwnione buty-a milosniczki opalania staja sie pomarszczonymi raszpalami

Gość Hop hop to ja.....
Powyżej mamy przykład pustej lali, ktora ocenia innych po wyglądzie.

Gość FWETGWRYT
dajcie spokoj, ten 1 wpis po poscie autorki napisala osoba z mega ciasymi horyzontami, ktora nie odroznia solar od zadbanych kobiet. oczywiscie, ze malowanie paznokci, uzywanie perfum!, noszenie obcasow nie swadczy o pustostanie:D ja mialam takie mysli, jak miaam ze 12 lat, az ciezko uwierzyc, ze dorosla kobieta moze byc tak ograniczona, no chyba ze to nie jest dorosla kobieta, w sumie.

Gość FWETGWRYT
autorko, a w zwiazku z czym mama tak Ci powiedziala? akurat o czyms jej opowiadalas, czy tyczylo sie to raczej ubioru?

Gość hjkilo
j a nie lubie kobiet o niewolniczej mentalnosci ktore przejmuja sie co glosi jakis stylista czy dyktator mody -vide grubaska w supermodnych leginsach -ohyda

Gość hjkilo
znam babska od 40 wzyw -nogo z zylakami- od obcasów -ohyda fuuj--a juz nawet mlodki maja zylaki -fuuj

Gość hjkilo
cekiny, panterka, flabanki koronki--tego nie znosze bo to dla mnie kicz

Gość FWETGWRYT
wez cos na supokojenie,nie kazda kobieta nosi leginsy, skupilas sie na czesci osob i w kolko o tym pitolisz. to T badz inna i nie sluchaj sie stylistow i nos ladnie, nie noszac kurtek eko, nie noszac leginsow, co Ci w tym przeszkadza?moze brak gustu? bo wyciagniety sweter najlatwiej zalozyc, nie?

Gość Hop hop to ja.....
Przyznaj sie, ze jestes les, to az bije z twoich wypowiedzi.

Gość Hop hop to ja.....
To bylo do tej nawiedzonej od leginsow.

Gość hjkilo
ja nie noszewyciagnietyvh swetrow i nienaiwdz e kwiecistych wzorów