Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helenkagora

kto z was mial kiedys zapalenie pluc,ja wlasnie je przechodze,ile to trwa\??

Polecane posty

Gość gość
Pro jest bardzo uniwersalny i też szukaliśmy z żoną właśnie takiego inhalatora do każdej terapii. Radzi sobie przy górnych i dolnych drogach oddechowych, przy różnych rodzajach lekarstwa (nie ma problemu jeśli substancja ma konsystencję oleistą). Używamy go u siebie, ale też u dzieci, nie ma problemów z przygotowaniem mgiełki dla malucha, nie robi hałasu podczas samego podawania aerozolu.

Gość gość
Bardzo sobie chwalę model Alergia Stop, mogę napisać to samo co już tutaj inne osoby zauważyły. Bardzo wygodny, skuteczny przy alergii ale zastosowanie jest dużo szersze. Ja sobie bardzo chwalę mgiełkę jak mam przesuszoną i podrażnioną śluzówkę, zwłaszcza bardzo fajnie łagodzi mi gardło taki aerozol.

Gość gość
Korzystamy z inhalacji modelem Novama włoskiej marki Flaem (stąd kupowałam: novamed.pl/novama-familino-pro-by-flaem-z-dozywotnia-gwarancja). Super sprzęt, wyjątkowo prosty w całym podłączeniu i potem w czyszczeniu po użyciu. Poza tym gwarancja jest wieczysta także na pewno nie jest to inwestycja na rok czy dwa ale na dłużej.

Gość daria

Dla dzieci jak najbardziej sprawdzi się   Pro. Moja corka wyjątkowo przyjaźnie i bez lęku podeszła do całej inhalacji a bałam się strasznie że będzie protestować i stawiać okoniem do całego pomysłu. Inhalator jest wyjątkowo cichy, mgiełka leci dobrym tempem (można sobie prędkosc wyregulować), no i fajnie że akurat ten model może pracować przy ruznych typach lekuw   nawet jeśli są bardziej oleiste.

Gość ela

Podpowiem Alergia Stop jak najbardziej. Bardzo dobra jakość maseczek rurki ustnika i całej reszty. Klasowy sprzęt.

Gość dawv

Duzym plusem zestawu inhalator Baby + rozgrzewający Jednorożec jest generalnie rzecz biorac jakość. Wszystko jest sprawdzone pod kontem dzieci, można taki inhalator dawać już do kuracji niemowlakowi od pierwszego miesiąca także praktycznie do samego początku. Smoczek bardzo ulatwia wdech aerozolu takiemu maluszkowi.

Gość martaa
Dnia 20.12.2018 o 15:44, Gość daria napisał:

Dla dzieci jak najbardziej sprawdzi się   Pro. Moja corka wyjątkowo przyjaźnie i bez lęku podeszła do całej inhalacji a bałam się strasznie że będzie protestować i stawiać okoniem do całego pomysłu. Inhalator jest wyjątkowo cichy, mgiełka leci dobrym tempem (można sobie prędkosc wyregulować), no i fajnie że akurat ten model może pracować przy ruznych typach lekuw   nawet jeśli są bardziej oleiste.

Nam też Sanity Pro służy bez zastrzeżeń. Sensowne połączenie inhalacji z irygacją, przez oczyszczone drogi oddechowe aerozol może płynąć dużo swobodniej i wydajniej.

Gość adam

Jeśli zastanawiasz się nad inhalatorem dla dziecka od sanity to zdecydowanie myślę, że warto ten sprzęt wybrać. Mam od nich inhalator i jestem bardzo zadowolony, sprzęt się sprawdza super. Wprawdzie nie ten model dla dziecka, ale tak czy ta co do firmy mogę mówić o dobrej rekomendacji.