Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnaa990

Prawo jazdy - jak to jest?

Polecane posty

Gość czarnaa990

Witam mam pytanie:). Chodzi o prawo jazdy . Czy jesli teraz zapisala bym sie na prawo jazdy .. i chciala bym zdawac TYLKO teorie / mam na mysli chodzic na kurs teoretyczny i zdac ta cala teorie ../ Podobno na jazde mam pol roku . Zatem czy to prawda ze jak teraz bym sie zapisala, zdala TEORIE to na nauke moge isc sobie w ciagu pol roku? Zalozmy ze np w lutym czy marcu ..? Czy caly test jest odrazu ? Teoria i odrazu praktyka .. Jak to wyglada, czy ktos wie? Z gory dziekuje za odpowiedz:

Gość jfgj
egzaminy w wordzie można zdawać osobno, ale żeby zapisać się na jakikolwiek egzamin musisz mieć zaświadczenie o odbyciu całego kursu teor.+prakt.,

Gość czarnaa990
dzieki :*

Gość mrrrrrr3241
zani zrobisz teorię na kursie to trochę czasu minie ok. 3 tyg. potem uczysz się jeżdzić jakieś 45 godzin. To też nie codziennie też przeleci. Wydaje mi się ,że jak będziesz się uczyyć jeżdzić zimą to lepiej. Zanim skończysz kurs to będzie2013 jeżeli oczywiście nie będzie końca świata:):):)

jakie 45godz?? przecież jest jazdy 30godz, na egzamin idziesz jak masz zaśw.o odbytym kursie teoretycznym, ale egzamin jak najpóżniej tym gorzej dla ciebie, bo jak sie nie jeżdzi to sie szybko zapomina wiem cos o tym,