Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coTuZrobic22lata

Zwiazek z facetem z indii, ale mamusia chce wygonic.. 22lata!

Polecane posty

Gość biji john
pozdrawiam serdecznie madrego czlowieka DEINSERTT i dziekuje serdecznie za zyczenia .Mam nadzieje ze wkrotce sie spelnia i uwolnie sie od wariata ktory znecal sie nademna tak dlugi czas.Nadal mnie straszy......JA juz sie nie boje za mna stoi prawo.Jestem w Europie nie w Indiach.MOJ BOG mi pomaga ciagle ma mnie w swojej opiece!!!!!!!

Gość Pani Czkawka 92
Kto podbił moją prowokacje?:D Wole umrzeć nie zaznając smaku penisa niż związać się z zacofanym indiańcem który klęka przed krową :D

Gość biji john
to ze kleka to jest nic widzialam na wlasne oczy jak krowa siusia a oni czekaja na ten moment pija te szczyny myja twarz tymi szczynami. hinduski nakladaja swieze gowno na wlosy.dobre na szybki porost i kolor.smacznego!!!!!!!kto widzial w jakiej kolwiek stolicy hodowlane zwierzaki! zobaczysz to tylko w Delhi!!!!!Swieta krowa a wolowina jest sprzedawana nielegalnie na kazdym rogu ulicy.OBLUDA OBLUDA OBLUDA

Gość biji john
oby wiecej takich madrych ludzi pisalo!DZIEKUJE ZA WSPARCIE.POZDRAWIAM

Gość gość
biji john czy ty masz doswiadczenia z hindusami z pierwszej reki? Ciekawi mnie ze masz tyle do powiedzenia i z taka zloscia.

Gość biji john
tak .Jestem wsciekla sama na siebie.Kiedys nie posluchalam madrych ludzi ktorzy odradzali mi malzenstwo z Katolikiem z Indii.Gdybys drogi GOSCIU przeszedl taka gehenne jak ja przez 8 lat/10 lat malzenstwa/ mialbys dokladnie takie samo zdanie.Trzeba tam pojechac i zyc tam chociaz rok zeby cokolwiek powiedziec.Moj mam nadzieje wkrotce ex maz i jego rodzina pochodzi z Kerali.Nie jest to biedny region Indii ale ludzie sa tak zaklamani ze to bajka.

Gość gość
No to wspolczuje biji john , ale moze jednak cos dobrego z tego doswiadczenia wyszlo dla ciebie. Obilo mi sie o uszy o chrzescijanskich Hindusach , zamieszkuja oni rejon Goa. Ale co takiego zlego cie od nich spotkalo?

Gość gość
Dziewczyno, wycofaj sie z tej znaomosci poki jeszcze nie jest za pozno, w Polsce jest taki rasizm ze ludzie nie dadza wam zyc, nawet jak on bedzie dobrym partnerem. Bedziesz wyzywana od kur..dziwek, szmat, PO co ci to wszystko???? Znam mieszane pary i wierz mi kazda polska kobieta zaluje ze zdecydowala sie na malzenstwo z kims z obcej kultury!! Odpusc sobie tego mahoniowego pana , znajdz jakiegos polaka i masz jeden/duzy/problem mniej w zyciu!

Gość biji john
Dzieki GOSCIU za wspolczucie.Oczywiscie to byla najlepsza szkola zycia!!!!!!Jezeli ktos ma problem z podjeciem decyzji to niech jej nie podejmuje.Moja rada !!!Pytaja o slub a w razie co TO co z rozwodem?Bo "moj"maz nie chce dac mi rozwodu poniewaz jego rodzice chca go wydziedziczyc.Pisalam o tym na podobnym portalu -ZWIAZKI Z HINDUSAMI!!!Nie ma co ...niech gluptasy robia co chca.....ja ide na kawke....zapraszam

Gość biji john
DO GOSCIA!!!tak to prawda region GOA i KERALA to okolo 28% katolikow.

Gość biji john
jezeli chcesz Gosciu cos wiecej wiedziec poczytaj -kafeteria-ZWIAZEK z Hindusem.Do pogawedzenia pozniej.Milego dnia zycze wszystkim