Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boliboliboli

boli bardzo-----

Polecane posty

Gość boliboliboli

jestesmy razem od 10 lat... raz lepiej raz gorzej...poklocilismy sie w marcu- zdecydowalam , ze to koniec..zaczal prosic, blagac zebysmy sprobowali od nowa - zgodzilam sie...dwa dni przed moim przyjazdem on zdradzil mnie -- my zaczelismy rozmawiac ...on krzyczal na mnie , ze nie zaluje ...... ze to moja wina...........Zaczelam w to wierzyc .....dalam nam kilka miesiecy zeby pomyslec....wrocilam do tematu....dla niego nic sie nie stalo...... to boli.... on zrobil z tego cyrk.... chwalil sie wszystkim kolegom jakby zrobil cos wielkiego.... opowiadal mi szczegoly sexu z nia...... i uwaza , ze nie musi mnie przepraszac , przeciez nic sie nie stalo....... boli , boli , boli... chyba juz nie mam sily

Gość dlaczego do cholery
dlaczego do cholery jesteś jeszcze z nim.. po zdradzie nie ma już życia normalnego

Gość wredniucha
twoja głupota autorko wyższa niż Himalaje

Gość dlaczego do cholery
odejdź i zbuduj życie z kimś, kto jest tego wart ile Wy macie lat?

no w takich przypadkach nawet ciężko jest współczuć, przecież masz to na własne życzenie.

Gość Lori1976
Ale jesteś głupia... Podli faceci, tacy jak ten Twój nie rodzą się tacy, tylko potem się staja źli dzięki takim kobietom jak Ty, które im na to pozwalają będą c z nimi. Pewnie, niech Ci w twarz napluje, niech sie śmieje z kumplami jaka jesteś naiwna, zdesperowana, zrujnuj swoje życie do końca, zaprzepaść szansę na prawdziwą miłość, masz dla kogo- dla skurwiela, który Cię zdradził, widać uważasz tak jak on, ży mu wolno, że nic się nie stało, no bo z nim jesteś nadal haha głupie baby, poczekaj aż sobie kochankę do domu sprowadzi, a Ty w pokoju obok będziesz słuchać ich jęków :)

Gość boliboli
jestem po 30---chyba sie znaecam nad soba a on nade mna obiecujac ze to tylko byla przygoda----albo jestem psychiczna albo mam ciagatki masochistyczne ......ale chyba racja .....czas sie ogarnac

Gość graff iti
Facet nie ma za grosz szacunku do ciebie. Zdradza, a potem twierdzi, ze to twoja wina. a ty w to wierzysz - paranoja. Jesteś z nim mimo zdrady - on zdardzi znowu (a raczej będzie zdradzał na okrągło), bo ma na to twoje przyzwolenie. I jest zwykłym chamem skoro opowiada ci szczegóły seksu z inną. Co ty jeszcze robisz w tym związku? Mało ci upokorzeń i bólu?

Gość kolekolekol
Ty boliboli, a poopowiadaj na trochę szczegółów jego seksu z nią. Z chęcią posłuchamy, a może nawet coś doradzimy...

Gość dlaczego do cholery
ja kilka miesięcy temu poznałam faceta, ma partnerkę, ale to mi mówi, że mnie kocha ona domyśla się, że jest coś między nami, ale udaje że nic się nie dzieje i po cichu godzi się na wszystko szkoda mi jej, że każdego dnia się upokarza faceci to kłamcy i manipulanci, nie pozwólmy wejśc isobie na głowę

Gość angiefdr
do dlaczego do cholery: i ty wierzysz w to, że ten koleś cie kocha??

Gość dlaczego do cholery
ja w to nie wierzę, skoro oszukuje ja, oszukuje i mnie setki razy powiedziałam mu, że go nie chce, ale on za mną lata on tak mówi, ale jej też mówi wbrew pozorom nie jestem idiotką wiem jedno, że powinien się z nią rozstać tak czy inaczej, bo to żałosne

Gość dlaczego do cholery
na początku wierzyłam, że mnie kocha, ale fakt, że od niej nie odchodzi dopóki nie zdobędzie mnie spowodował, że straciłam do niego szacunek i zaufanie

Gość bbcbbcbcbhdgdfe
facet to swinia