Gość HotorNOT65 Napisano Październik 8, 2012 http://allegro.pl/jesienne-botki-z-futerkiem-niebieski-t12055-r-39-i2685626769.html Podobaja sie wam? ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wazzzzelina Napisano Październik 8, 2012 niezle, ale nie do kazdych nog..tylko do szczulych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lotnaksiezyce ;) Napisano Październik 8, 2012 Fajne sa ;) Ale wolalabym szare Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość turuririu Napisano Październik 8, 2012 wedlu mnie sa calkiem slodkie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vjxvjsksjj Napisano Październik 8, 2012 choojowe :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tytytytyty Napisano Październik 8, 2012 dla mnie oki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kivi_mama 0 Napisano Październik 8, 2012 Bez futerka byłyby ładniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strongiWoman Napisano Październik 8, 2012 Bardzo fajne! Moim zdaniem futerko nadaje im cieplego, jesienno-zimowego wygladu. Naprawde urocze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamikadze_ja Napisano Październik 8, 2012 super! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OiLmyBoDy Napisano Październik 9, 2012 b. ladne, choc dla siebie bym nie kupila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uyyyy Napisano Październik 9, 2012 ja bym kupila ale jakbym schudla ;DDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uyyyy Napisano Październik 9, 2012 ja bym kupila ale jakbym schudla ;DDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mirąsłąw Napisano Październik 9, 2012 Eeee ja już wolę kupić sobie taki szpanerski parasol świecący z taką kasą hehe http://mrjoy.pl/do/item/TECZOPARASOL/Teczowa-Parasolka i jeszcze reszta mi zostanie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buahahahahahaa Napisano Październik 9, 2012 parasol?! buty i torebki to milosc kazdej kobiety a nie jakis...parasol! ;-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach