Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilka pytań**

Aborcja farmakologiczna.

Polecane posty

Gość kilka pytań**

Przypuszczam, że jestem w 4 - 5 tygodniu ciąży, potwierdzona testem, nie potwierdzona przez ginekologa, ale wystarczy mi test ciążowy i to nie jeden. Chcę usunąć tę ciążę i tutaj trafiłam na tę stronę internetową: http://www.womenonweb.org/index.php?lang=pl Czy ktoś korzystał z ich porad?

Gość Maraketta
Mieszkasz w Polsce? W innych krajach nie ma raczej problemów z aborcją tylko w naszym durnym kraju.

Gość kilka pytań**
Mieszkam w Polsce, ale myślę, że akurat z dostaniem leków poronnych (Cytotec, Arthrotec), nie będzie najmniejszego problemu. Niby skuteczność to 98%, mam nadzieję.

Gość Zgłaszam to na policję
Zgłaszam Twój post na policję. W Polsce aborcja jest nie legalna! Farmakologiczna rownież! Nie myśl ze na kafeterii jesteś anonimowa. Spotka Cie za to kara wstrętna morderczyni. Trzeba sie było zabezpieczać a nie ruchac bezmyślnie. Pewnie nawet nie wiesz czyje to dziecko.

Gość kilka pytań**
Tak, tak oczywiście. Zgłaszaj.... już, już, a ja i tak zrobię swoje :) Nikt mi nie zabroni łykać leki na reumatyzm, głupia pizdo.

Gość daaaaa
ja ci odradzam, ta skutecznosc jest wyssana z palca. u mnie jak i u mojej kolezanki nie zadzialy. mam nadzieje, ze masz swiadomosc, ze moga uszkodzic plod? nie dosc, ze bedziesz w niechcianej ciazy to jeszcze mozesz urodzic chore dziecko. o skutkach psychicznych juz nawet nie bede sie rozpisywac. zastanow sie!!

Gość do daaa
Urodziłyście dzieci czy usnęłyście innym sposobem?

Gość Zgłaszam to na policję
Nikt Ci nie zabroni, ale łatwo udowodnić ze nie masz reumatyzmu i wykorzystalas te leki do zamordowania dziecka idiotko. Pójdziesz siedzieć za to, już to zglosilam. Życzę Ci żebyś urodziła to dziecko.

Gość Maraketta
Moja koleżanka lekami na reumatyzm pozbyla sie 5 miesięcznej ciąży, zwykła z niej dz.i.w.ka. Oby sama zdechła. Na szczęście tak sie załatwiła ze wiecej nie może mieć dzieci. Takie sz. m.a.ty ich nie powinny mieć.

Gość kilka pytań**
skutki psychiczne mnie nie dotyczą, w tej kwestii jestem pozbawiona jakiejkolwiek empatii. Boję się właśnie tej skuteczności.

Gość moniśkaaaaaa
@Zgłaszam to na policje odczep się od autorki. Jeśli chce to zrobić, to widocznie ma jakiś powód. A Tobie nic do tego. Ja nie korzystałam z pomocy tej stronki, ale jestem zainteresowana jak to przebiega. kilka tygodni temu myślałam, że jestem w ciąży i też zastanawiałam się nad tymi tabletkami... Na szczęście okazało się, że nie będą potrzebne:) Czytałam na innych forach, że są skuteczne.

Gość kilka pytań**
Jak 5-miesięcznej ciąży :-o do 9 tygodnia można stosować te środki imbecylu :)

Gość kilka pytań**
No ja właśnie czytałam, że jeżeli postępuje zgodnie z instrukcją, to jest bardzo duży %, że jednak zadziała, mam nadzieję, że w moim przypadku tak właśnie będzie, bo innej opcji nie biorę pod uwagę.

Gość moniśkaaaaaa
Jak będzie już po wszystkim to koniecznie napisz tutaj jak poszło.

Gość Zglaszam to na policję
Oby Cię pokarało idiotko. Najlepiej jakąś smiertelną chorobą. I za pare lat jak będziesz zdychac to będziesz widziała za co Cię to spotkało.

Gość kilka pytań**
Dam znać. Dopiero w weekend będę mogła zakupić środki, bo mam w mieście rodzinnym aptekę, która spokojnie sprzeda mi środki bez recepty i po weekendzie się okaże :)

Gość moniśkaaaaaa
Ale to te środki można kupić w Polsce? Myślałam, że zamawia się je na tej stronie...

Gość kilka pytań**
Tak, normalnie można kupić w Polsce i to całkiem legalnie. To są środki na wrzody żołądka, a drugi na problemy ze stawami - reumatyzm. No ja mam dostęp do apteki, która sprzeda mi bez recepty, a tak trzeba lecieć do lekarza po receptę, a jak nie to na stronie zamówić, ale chyba znacznie drożej wyjdzie.

Gość adawasilewska
feruję zestaw ru plus mizoprostol więcej info po adresen e-mail adawasilewska@op.pl