Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie umiem juz ufac

Trafiłam na fajnego chłopaka, co robić ?

Polecane posty

Gość nie umiem juz ufac

Bez zbędnych wstępów-jestem wrażliwa, w domu nie miałam miłości, starałam się ją mieć wśród obcych ludzi-przejechałam sie wiele razy,nawet nie zlicze ile. Z czasem zaczelam sie chowac za murem obojetnosci,wiele osob mnie nie lubi. W koncu sie przelamalam zeby sie nawet usmiechnac,poznalam chlopaka-skrzywdzil mnie doszczetnie. Z urody jestem taka sobie, jak sie nie odszykuje to mozna powiedziec przecietna i widze ogromna roznice w traktowaniu ladnych i tych mniej.Jak sie podszykuje to faceci sa w stanie nieba uchylic, czuje sie jak królowa :o. Dlatego zawsze staram sie byc nie odszykowana tylko normalna, jak z kims zamienie slowo uznaja ze jestem ok nawet jesli 1 wrazenie bylo zle. Ostatnio sie zdarzylo ze bylam odszykowana, jeden chlopak calkiem przystojny, w moim wieku zaczal mnie adorowac na maksa - spodobal mi sie z charakteru,ale obawiam sie ze znowu sie mna zabawi jak tamten a teraz to tylko maska, ja sie zaangazuje i znowu bede cierpiala.Boje sie tego panicznie. Widzial mnie 2 razy i wtedy musialam dobrze wygladac bo taka praca, ale co jesli mu sie nie spodobam w ktoryms momencie nawet z charakteru i mnie zostawi... Widze ze jest mu przykro,ostatnio sie przelamalam i powiedzialam do niego Misiaczku to cieszyl sie jak nie wiem... DORADZICIE?

Gość nie umiem juz ufac
do bzykania daleka droga..

Gość nie umiem juz ufac
nie,skad takie podejrzenia? nie jestem panienka ktora da sie w sekundzie zbajerowac i zaciagnac do lozka. Jestem uczuciowa i zalezy mi cholernie na prawdziwej milosci i spelnieniu,a potem bzykanie nie na odwrot

Gość QqqqqQqqqqQqqqqQ
Przede wszystkim dobrze wymyj krocze

Gość anatewnik
posłuchaj mojej rady, jeżeli do trzeciej randki nie pozwolisz na przeczyszczenie kanalizy to nic z tego nie będzie

Gość Uroczy Szymuś
Wczoraj była tutaj panna którą koleś już wyjebał. Je dylemat dotyczył tego jak mu powiedzieć, że go kocha. Czyli na odwrót jak Ty.

Gość Lajla :)
Ale jesteście puści!! Dziewczyno - postępuj zgodnie ze sobą, a jeśli on tego nie uszanuje - to nie jest Ciebie wart. Proste :)