Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Durexowy lobbing

ampw.pl/eksperci - demoralizacja młodzieży

Polecane posty

Gość Durexowy lobbing

Na stronie ampw.pl nie brak też pytań poważniejszych, dotykających sfery moralności. Jednak eksperci kompletnie ją pomijają, udzielając trywialnych odpowiedzi typu: zastanów się, czy to, że mężczyzna zdradza żonę, rokuje dobrze na Twoją przyszłość z nim. Ani słowa o tym, że związek 17-latki z żonatym 29-latkiem nie ma najmniejszego sensu! Już nie mówiąc o tym, że eskpert nie informuje dziewczynki, że to nie tylko grzech, ale zwykłe świństwo w stosunku do zdradzanej żony. Mam 17 lat. Zakochałam się w starszym ode mnie o 12 lat mężczyźnie. On jest bardzo atrakcyjny, fajny i opiekuńczy. Pomógł mi odkryć moją cielesność i wyleczyć się z kompleksów. Spędzamy sporo czasu ze sobą. Zabiera mnie w różne fajne miejsca. Obiecuje, że się rozwiedzie ze swoją żoną, ale nigdy nie mówi kiedy. Co mam zrobić?. Odpowiedź: W odpowiedziach na inne pytania znajdziesz odpowiedź, czym jest miłość. Zastanów się, czy to, co oferuje ci ten mężczyzna, to prawdziwa miłość. Zastanów się też, kto więcej korzysta na waszej znajomości, nie musząc brać na siebie zobowiązań. Rozważ, czy jeśli zdradza żonę, a tobie nie jest w stanie niczego konkretnego obiecać, to dobrze rokuje na przyszłość.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować