Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kraftwerkk

Lubicie Olę Kutz z tego programu"W trasie"?

Polecane posty

Gość kraftwerkk

Mam na te kobiete alergię... Wymuszony sztuczny uśmiech( w dosłownym tego słowa znaczeniu), głupkowate zachowanie i popisówa na każdym kroku. Bawi się i żre za kasę TVN-ui jeszcze jakiegoś przydupasa sobie teraz zabrała. Ludzie cięzko pracuja na chleb a ta ruda wyszczerzona małpa, spędza wakacje,zwiedza Polskę za cudze pieniądze. Gdzie tu ejst sprawiedliwość?

Gość kraftwerkk
Nikt sie nie wypowie? :( co jak co, ale ten program wzbudza kontrowersje.

Gość up c
ta małpa przefarbowała się na blond

Gość bolobolo
a kim ta Olka jest,wstawili jakąś babę do programu wypromowali ją i się podniecacie,co ona takiego zrobiła ze taka uwielbiana jest? wielką paniusie z siebie robi że taka ładna , fajna i przebojowa.Gówno prawda z każdego można zrobić prowadzącego kiczowaty program który nic sobą nie reprezentuje i nie pokazuje tak naprawdę nic co w Polsce można zwiedzić ciekawego tylko jakieś przebłyski a na pierwszym planie Olka bo to raczej program jest robiony pod nią ,pokazują w nim pierwszo planową pseudo gwiazdę jak żre,śpi po hotelach i jeździ pieprząc farmazony przez sibi.

Gość gość
Mnie tez wkurza....jest mega lizod*pem..cieszy sie na wszystko jak glupi do sera...mysli o sobie,ze jest fajna laska..a jest mega przecietna....leca na nia starzy tirowcy i jej poczucie wlasnej wartosci wzrasta z odcinka na odcinek..nie moge jej usmiechu..masz racje,jest sztuczny i falszywy....masakra

Gość gość
odpieprzcie się od laski.to już nie można być w tym kraju uśmiechniętym i miłym dla ludzi???lepiej zeby była chamska i naburmuszona.niestety ale pewność siebie.poczucie własnej wartości jest odbierane w naszym kraju za wadę.taka mentalność.

Gość Lallkatttt
A czy ta brzydka napalona p***a/ lesba nie jest corka starego kutza zyda komucha ??? K***a niecierpie tego dziada co za chamidlo i s******l. Komuszy lizus gestapowski

Gość 4all_pl
Telewizje to same dzieci komuchow i generalow i SBkow... Jak ma byc dobrze jak dalej sa zabory...i zaborcy... 4all.pl

Gość gość
ja jej nie lubie, ani ladna, ani... ehhh szkoda gadac mysli ze tylko ona potrafi jezdzic samochodem, i te wyginanie sie pfff :O

Gość gość
suszy wiecznie t zeby i mysli ze jest sexy

Gość gość
nienawidze tego babsztyla a śmieszne jest bo ona o sobie myśli że jakaś super laska jest i stado facetów za nią leci, ktoś po/ruch/ał jej klapiche a a sobie wyobraża że jest taka super, coś okropnego

Gość checkengine
Ale was dópsko boli haha. Żałosne. Ola fajna babka nie taka jak wy głupie baby ktore siedza na internecie i hejtują każdego kto jest a) ładniejszy od was b) madrzejszy od was c) jest inny od was. Cebulaki cwaniaki biedaki wieśniaki. A Olę pozdrawiam serdecznie, cudowna, piękna kobieta :-)

Gość gość
Ja ja lubie i wydaje sie szczera :) nie roxumiem czemu ja obrazacie. Znacie na zywo? Ja znam ja tylko z ekranu :) czy to magia czy prawdziwa Ola Kutz? :)