Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość r6iutyigkgh

Oryginalna Coca Cola z Biedronki jest fałszywa

Polecane posty

Gość r6iutyigkgh

Oryginalna Coca Cola z Biedronki która kosztuje 4.25zł/2l to ta sama nieoryginalna COLA za 2.35zł/2l którą możecie kupić zaraz obok oryginalnej.Dzisiaj kupiłem dwie Coca Cole w Biedronce jedną oryginalną a drugą tą podrabianą i obydwie mają tę samą konsystencję i smakują dokładnie tak samo.Jaki z tego morał ? Biedronka robi z ludzi idiotów i za niby oryginalną Colę kasuje dwa razy więcej niż za podrabianą a ludzie się na to nabierają.

Gość gość
Jesteś idiotą...

Gość gość
Coś w tym może być, bo herbata Lipton też nie smakuje tak jak Lipton z innych sklepów. Może na tańsze sklepy dają gorszej jakości produkty.

Gość gość
słyszałam że piwo z biedronki jest z końcówek, odlewów,np. lech jest lechem, ale z końcówki dlatego w biedronce kosztuje 2 zł z groszami i to w większej puszce

Gość gość
tak sama jak inny alkohol my ztarulismy sie zubrowka z biedronki:( trzy rone grupy znajomych na 3 roznych imprezach ta sama wodka z biedronki to nie moze byc zbieg okolicznisci fu:(

Gość gość
Biedronka jaka firma taka cola

Gość gość
Jaki sklep taka Coca cola ta cola za 4.25 /2l to jakieś Gowno kupiłem w innym sklepie oryginalna colę i ta z biedry i dałem do sprobowania żonie nie mówiąc nic od razu zapytała dolewałes wody

Gość Gość

Ale ...icie.... Nie wychodźcie z domu jak widzicie wszędzie spisek.

A na poważnie - cola ta nie smakuje inaczej niż inne i różni się znacząco od marki biedronkowej. Nie wiem, może akurat wasza biedronka łamie zasady swojej firmy i w ogóle ... jakieś 1000 przepisów i faktycznie przelewa butelki, ale było by to grubo nielegalne, napewno zgłoszone i napewno ukrarane. Inspekcje kontroli nie są aż takie ...ne, żeby nie wyczuć żadnych różnic, ale coż może są przekupione przez reptilian z marsa. W końcu wasze kubki smakowe wyraźnie nie czują różnicy między jedną colą a drugą.

Słabo odróżniacie smaki. Bardzo słabo, bo różnica jest spora.