Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamanaibezrada

Czy to jest ciąża??

Polecane posty

Gość Zalamanaibezrada

Cześc dziewczyny, powiedzcie mi proszę jakie są objawy ciąży? Weszłam w google, ale tam piszą o wymiotach i dziwnych apetytach, a ja mam tak: Okres powinnam dostać 28 września( dodam, że zawsze mam nie regularny) ale zawsze do 30-31 maks 1 dostałam a dzisiaj jest juz 8 i nic:( Ostatnio miałam taki apetyt: zrobiłam sobie popcorn a potem zjadłam czekoladę To jest jedyna rzecz jaką sobie teraz przypominam.. Czy to może być ciąża? Boję się zrobić test bo jednak mam nadzieję,że jednak dostnę go na dniach.. Proszę pomóżcie mi...

Gość Zalamanaibezrada
nie wiem co w tym jest takiego śmiesznego,żeby sie pod kogoś podszywać. Gdybym wiedziała co mam dalej robic nie pisałabym na forum.

Gość witaminkawitaminkaaa
zrob test, ja zjadlam teraz konserwe angielska, zagryzlam 3 bitem i popilam mlekiem i co z tego? skad mamy wiedziec:/

Gość Zalamanaibezrada
myslalam,ze to forum jest jakies inne, norma;ne, a tu widze tylko podszywy i wymyslanie jakies bzdurnych informacji, tylko co ty z tego masz podszywie???

Gość tez mnie to wkurzyło
pojebało cię?????? Jak można na podstawie tego co kto zjadł stwierdzić czy jest w ciąży???? O tym, że jesteś w ciąży świadczy fakt, ze nie masz okresu, a nie popcorn i czekolada :o Jakbym ci powiedział co wczoraj zjadłam to byś stwierdziła ze będę mieć co najmniej trojaczki... Boże, XXI wiek i taka ciemnota :O:O:O:O:O:O

Gość do autorki topiku ;)
Weź się kobieto ogarnij Drzoano ;) i założ przynajmniej jakiś wesoły temat, bo te miłosne i o " cionrzach" nudne jak flaki z olejem

Gość Brązow00ka
Nieładnie się śmiać, w sumie Cię rozumiem autorko, bo sama się doszukiwałam objawów ciąży zaraz po zapłodnieniu (zapłodnienie nie następuje w dniu stosunku, tylko kilka dni później). Teraz, gdy jestem w 6 miesiącu widzę to inaczej. Na początku nie ma żadnych tego typu objawów, jak wymioty, mdłości, smaki. Nie ma! To psychika szaleje, bo jesteś niespokojna. Na początku nie ma też bólu pleców i nie sika się co chwilę. To jest później, gdy dziecko naciska ma pęcherz, na kręgosłup, gdy brzuch jest już duży. W pierwszych 2 -3 tygodniach miałam niesamowite, kłujące bóle po bokach brzucha. To dlatego, że na początku macica się naciąga. Powodzenia :)

Gość wiem bo urodzilam
może jeść co zechcesz i najbardziej pokręcone rzeczy, ale to nie oznacza, że jesteś w ciąży, ale też nie wyklucza- objawy ciąży typu nudności, większy apetyt, senność pojawia się dopiero w około drugim miesiącu ciąży jak nie później. Na samym początku nie ma żadnych dolegliwości na pewno nic nie znajdziesz sama tak szybko tylko Cię test ratuje. A brzuch rośnie około 3 miesiąca (w zależności od budowy)

Gość lekaż połorznik
proszę zjeść jeszcze dwa jajka sadzone na miękko i powiedzieć jakie są objawy

Gość Zalamanaibezrada
najlepiej zrobie test i on mi wszystko powie, dla niektórych wypowiadających się na forum. JEST NAPISANE ŻE OKRES MI SIĘ SPÓŹNUIA PRAWIE 2 TYGODNIE. Ale widzę, że niektórzy widzą tylko to, co chcą widzieć i czytać a obrażać to możesz siebie a nie mnie. BO ja nie jestem "ciemnotą XXI wieku". Pytam tylko o porady. A jak cos Tobie nie pasuje to nie pisz.

Gość lekaż połorznik
ZJADŁAŚ JUŻ TE JAJA CZY NIE??? TO BARDZO WAŻNE!!!!

Gość Zalamanaibezrada
twoje zaraz zjem ;p

Masz ;) + jeden komentarz, wiem,.że oto chodzi ;)

A sprawdzałas już dzisiaj co ma "monz" w kieszeniach? jakąś prezerwatywe albo paragon ?

Gość Zalamanaibezrada
nie musze sie wypowiadac bo podszyw robi to zamnie.hmmmm\

O, i pewnie zużyty! zaluz pasjonujący temat !

Gość DayToDie
Nie stresuj sie na zapas. Zazwyczaj jest tak, ze im wiecej sprawdzasz objaw tym bardziej je u siebie wyszukujesz i znajdujesz. Zaczynasz wierzyc w to, ze jestes w ciazy, i dorobisz sie jeszcze ciazy urojonej.

Wedle swojego zwyczaju zaczynasz pisać sama ze sobą :) to teraz coś z czarnego nicka / poznamy ich i bedzie wiadomo ile masz nowych/ ;)

Gość Ceoffgkla
Autorko, zrób test, wynik już będzie wiarygodny. Jeśli jesteś w ciąży, lepiej to wiedzieć już teraz, abyś nie zaszkodziła czymś dziecku (lekarstwa, alkohol, tytoń). Nikt Ci nie powie tutaj czy jesteś, czy nie jesteś w ciąży. Być może okres spóźnia Ci się ze stresu. A może to ciąża. Bez testu się nie obejdzie. A na takie objawy jeszcze za wcześnie. Bardziej wiarygodne by były jakieś bóle, kłucia w okolicy podbrzusza. Na zachcianki za wcześnie, to raczej zajadanie stresu wg mnie. Zrób test.

Gość Zalamanaibezrada
Ceoffgkla DZIĘKUJĘ ZA RADĘ, JUTRO RANO ZROBIE TEST, CHOC BARDZO SIE TEGO BOJĘ. JEDYNE CO MNIE BOLI TO KRĘGOSŁUP I ZĘBY(KTÓRE BYŁY DOBRE WG MNIE OD WCZORAJ COŚ ZACZĘŁO SIĘ TAM DZIAĆ)co za strach.