Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rebelrebel

aerobiczna 6 weidera, brak efektow?

Polecane posty

hej. moze ktos z Was ma doswiadczenie albo tez cwiczyl, wiec mam pytanko. cwicze sumiennie aerobiczna 6, dzis mialam ostatni dzien tygodnia 4, a wiec 3 serie, 18 powtorzen. cwicze bardzo sumiennie, codziennie rano, plus dieta. nie jestem gruba ani puszysta, ale moim problemem jest brzuch. nogi, ramiona, wszystko jest szczuple, ale brzuch mnie przeraza. no i jeszcze codziennie biegam po pol godziny. waze 62 kilo aktualnie przy wzroscie ok 165, wiec nie jest tak zle, ale moja oponka jest przerazliwa, serio. kiedys tanczylam kilka lat taniec brzucha i mialam slicznie wyrobione miesnie na brzuchu, teraz jest jeden wielki flak z boczkami, ale wracajac do tematu, nie widze zadnych efektow aerobicznej 6! naczytalam sie sporo , rozne opinie, ze dziala i ze nie, ale postanowilam sprobowac, moze te boczki troche zmalaly, a jedyny efekt jest taki, ze miesnie pod faldkami sa moze troche twardsze. ktos cwiczyl, jakies spostrzezenia?

Gość prawictwo pospolite126
zadne cwiczenia nie zastąpią diety .

Gość 85-60-85 165/47
Nie widac bo pod warstwa tluszczu masz te miesnie, ej ja waze 47 przy tym wzroscie i widac zajebiste miesnie

napisalam, ze mam diete, swoja wlasna, pije bardzo duzo wody i nalogowo ielona herbata, i mnostwo owocow bo za warzywami nie przepadam no i nie jem juz od 18 i wcale mnie to nie meczy ani nie mam napadow glodu wiec jest spoko.

a wiec pozostaje mi tylko porzadnie jeszcze bardziej schudnac..? nie chcialabym wygladac jak wieszak, przy 165 cm 47 kg to chyba za malo... :P

ale podczas biegu czy nawet 5 kilometrowego marszu spala sie duzo kalorii .. Z tego nie muszisz rezygnowac

nie chcialabym wygladac jak wieszak, przy 165 cm 47 165 cm i 54 kg powinno wystarczyć .

Gość nie chce byc przykraaa
a6w jest dla szczuplych a nie 62 kg dziewczyno, schudnij do 55 kg to pogadamy

stosuj diete i codziennie po 5 km szybkim krokiem jak w wojsku . Powinno pomóc

pisalam, ze codziennie biegam lub szybki chodze po pol godziny. podoba mi sie moje cialo, nie chcialabym wygladac tak jak ta modelka na zdjeciu, zreszta nie wierze, ze one nie cwicza tylko sie glodza, to jest chore. pisalam przeciezs, ze zalezy mi tylko na ladniejszym brzuchu.

Gość cwicze cale zycie
miesnie sa na pewno ale pod tluszczem, masz tluszcz na brzuchu? Ile ma cm w talii?

słabosc a6w polega na tym ze spalasz malo kalorii ... a podczas marszu pracuja wszystkie miesnie , a nie tylko brzucha .. 5 km dziennie i gwarantuje ci ze schudniesz..

Gość chcę żyć 39 lat
Szybki krok tak ale nie biegaj bo ci obwisnie twarz i bedziesz miec zmarszczki :P Ja wczoraj 140 min zrobilam- orbitrek plus rozciaganie i brzuszki oraz cw na dupke :-)

jesli nie schudniesz to znaczy ze zaczynasz wiecej jesc niz zwykle ..

Gość owocomaniaczka
ja jem min 1 kg owoców dziennie, 1 kg warzyw dziennie, więc się nie zgodzę, owoce są mega bogate w wit makro i mikcro elementy, to kopalnia składników odzywczych, jedz ich od cholery, tak jak to robia ludzie na raw food

Gość paninairo
Nawet najładniejszych mięśni brzucha nie będzie widać, gdy są zasłonięte przez zwały tłuszczu... Swoją droga nie wiem czemu to ćwiczenie ma w nazwie "aerobiczna", skoro przez ponad 3/5 czasu jest się w pozycji napiętej i statycznej...

Gość dck
zwyczajnie tłusta jesteś, więc jak ma być widać mięśnie brzucha? brzuch to ostatnie miejsce, z którego spada tłuszcz, a żeby spalić tłuszcz, trzeba robić AEROBY!!! i nie pół godziny, tylko więcej, bo dopiero po półgodzinie zaczyna się spalać tłuszcz "zasiedziały"

Gość dck
aha i sugestia, aby jeść owoce to kolejny debilizm - zawierają one cukry i należy ich unikać, jeśli chce się schudnąć

Gość wqtwrqtwrtq
6 weidera jest dla szczupłych osób, które chcą mieć fajne mięśnie, a nie dla lasek z oponą na brzuchu. ja np w ogóle nie robię zadnych brzuszków, a i tak mam kaloryfer, bo te mięśnie pracują po prostu przy innych ćwiczeniach bardziej niz przy takich idiotycznych "spięciach" jak chcesz mieć płaski brzuch, to musisz zgubić sadło i żadne miejscowe ćwiczenia tylko na brzuch, albo tylko na lewe udo nikomu jeszcze nic nie dały. a najlepiej odchudzają nie żadne aeroby tylko ćwiczenia siłowe[ tak tak- własnie ćw z obciążeniem na maszynach, hantle, wykroki, przysiady z hantlami, sztanga itd , zerknij na atlas ćwiczeń]

o ile miesnie wycwiczone miesnie brzucha u mezczyzn moga wygladac ładnie , to u kobiet są obrzydliwe ..

Gość wqtwrqtwrtq
prawiczku, taka sylwetka to rzadkość, a większość kobiet ma flakowaty brzuch więc będziesz usatysfakcjonowany, zreszta jałowa dyskusja, bo sądząc po niku, to nie jest ci dane oglądać ani wysportowanych ani sflaczałych damskich brzuchów

metbabes.com dane jest mi ogladac takie brzuchy .

Gość wqtwrqtwrtq
oglądanie zdjęć w książce kucharskiej, to nie to samo co wizyta w restauracji

wiem , ale i tak bede oglądał .

lepsze to niz ogladanie cichopkow czy Dody w telewizji .