Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 duomoxxxxxxx1000

DUOMOX A grzybica pochwy i uk艂adu pokarmowego....JAK ZAPOBIEC ????POMOCY

Polecane posty

Go艣膰 duomoxxxxxxx1000

dzi艣 doktor na angin臋 i chiore oskrzela zapisa艂 mi bardzo silny antybiotyk Duomox w dawce 1000 mg, niestety vytajac fora natknelam si臋 na 2 posty od kbiet kt贸re po tym leku dosta艂y grzybicy pochwy i uk艂adu pokarmowego, - jestem przera偶ona!!!!! Jak zapobiegac takich schorzeniom? Co prawda nigdy tego nie mialam ale skoro lek jest tak silny ze zabija flore bakteryjn膮, to mo偶e mo偶na bra膰 co艣 zeby do tego nie dosz艂o, zeby zapobiec.??? B艂agam pom贸rzcie NICZEGO NIE BOJE SI臉 TAK JAK GRZYBICY!!!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 w intermarche
bardzo silny ? duomox dostawa艂am na zapalenie oskrzeli od dzieci艅stwa i zbytnio nie dzia艂a艂 ..... a grzybice pochwy i owszem, powodowa艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 I tak
wiec po co go brac???hmmmm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 duomoxxxxxxx1000
Podobno jest skuteczny bo zabija niemal wszystkie niepozadane bakterie - tylko ci co go bior膮 chc膮 zabi膰 te bakterie kt贸re powoduj膮 infekcje chorobowe anginy czy oskrzeli. Duomox zabija tez niestety inne bakterie z flory bakteryjnej, kt贸re chroni膮 przed grzybic膮. Podobno dobrze jest brac probioset na jelita i pi膰 du偶o kefir贸w.....tak zrobie a jak dostane tej grzybicy TO SI臉 POTNE!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 I tak
duomoxxxxxxx1000,atam skuteczny,lepsze juz jest srebro nanokoloidalne i nie wywo艂uje grzybicy,lepszy tez jest zapper

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 duomoxxxxxxx1000
TO JEST JAKA艢 KO艁TUNIARSKA METODA, BEDE CHODZI膯 PO MIESCIE U SZUKA膯 TYCH ZI脫艁...BEZSENSU, CHCE I艢膯 DO APTEKI PO COS NA OS艁ONE ALBO ODZYWIAC SIE TERAZ INACZEJ A NIE JAKIES KOCIE PAZURY PI膯.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 I tak
w aptece masz same trucizny,radze jich unikac i to jest w艂膮snie ko艂tuneria

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 duomoxxxxxxx1000
to co takiego ma w sobie koci pazur ze zrobi mi dobrze, i skad mam wiedziec co zawiera energia praniczna z kosmosu ? a mo偶e ty jestes jakim艣 ufoludkiem i planujesz atak na ziemian ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wqtwrqtwrtq
przecie偶 duomox to zwyczajna amoksycylina. mialas kiedy艣 grzybic臋, 偶e sie tak boisz? ja si臋 na艂yka艂am ogromnej ilo艣ci antybiotyk贸w w najwy偶szych dawkach bardzo cz臋sto i nigdy nie mia艂am grzybicy. jak nie jestes s艂aba, to jednorazowa kuracja antybiotykiem nie zaszkodzi. a jak b臋dziesz bra膰 os艂onowo na jelita plus lactovaginal, to w og贸le ma艂e szanse

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 I tak
wqtwrqtwrtq,grzybica jeszcze przed Toba,wiec tak bym sie nie cieszy艂:)nie od razu atakuje,ale kazdy antybiotyk dodaje jej si艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 multilac
plus lacibios femina - w trakcie 2 godz po zazyciu antybiotyku i conajmnie tydzien po zakonczeniu terapii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wqtwrqtwrtq
od 3 lat nie bra艂am antybiotyk贸w, a grzybicy nadal ani 艣ladu. to kiedy mnie dopadnie? po 80-tce? nawet 偶adnej infekcji pochwy nigdy nie mia艂am, nie m贸wi膮c o grzybicy, a mam 30stk臋. lubicie tak pitoli膰 i straszy膰 tymczasem wi臋kszo艣膰 ludzi grzybicy nie ma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wqtwrqtwrtq
banda hipochondryk贸w tu siedzi co maj膮 wszystkie choroby, kt贸re uda艂o im sie wygooglowa膰. nie widz臋 sensu wkr臋cania sobie posiadania r贸偶nych schorze艅 b臋d膮c w pe艂ni zdrowym i nie maj膮c 偶adnych objaw贸w. zreszt膮 w艂asnie wygooglowa艂am i nie mog臋 si臋 doszuka膰 niczego z listy objaw贸w u siebie, ale na pewno mam, bo ka偶dy ma. jasne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 I tak
wqtwrqtwrtq,nie ma kazdy,nie ma wszyscy,nie ma nikt,to nie sa prawdziwe slogany

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jkbhjk
wqtwrqtwrtq gratuluj臋 silnej flory bakteryjnej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lady bronka
bra艂am duomox, niestety wcze艣niej mia艂am ju偶 grzybic臋 po antybiotyku. kup sobie provag, to probiotyk doustny, chroni uk艂ad moczowo-p艂ciowy, do tego bierz jaki艣 probiotyk typu enterol i b臋dzie dobrze. ja tak robi臋 i po grzybicy nie ma 艣ladu. tylko trzeba pami臋ta膰, 偶eby probiotyki bra膰 min. 2 godziny po antybiotyku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 I tak
lady bronka,to nie lepiej kwasne mleko pi膰 i jesc og贸rki kiszone,kiszona kapuste,niz chemie chemia poganiac,jaka to os艂ona???

Udost臋pnij ten post

dwukrotnie bra艂am duomox, grzybicy nie dosta艂am, ale bra艂a probiotyk ginekologiczny i zwyk艂y probiotyk lactoral, aby chroni膰 jelita i przew贸d pokarmowy, przy antybiotykach nale偶y si臋 zaopatrzy膰 w 艣rodki os艂onowe i bra膰 zgodnie z zaleceniem, to powinno nas ustrzec przed grzybic膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agula8
ale w jogurtach i ma艣lankach sa bakterie spo偶ywcze-na jelita dzia艂aj膮 ale na pochw臋 i okolice ju偶 nie.nie wiem jak u was ale mi ma艣lanki nie pomog艂y przy antybiotyku.Nawet lekarka pierwszego kontaktu m贸wi艂a 偶eby sobie maslanke popija膰 bo zdrowa ale profilaktycznie kupic ten provag razem a antybiotykiem.

Udost臋pnij ten post

Ja te偶 zawsze nie tylko po Duomox ale po ka偶dym innym antybiotyku zawsze mia艂am grzybic臋 pochwy, ale od k膮d zacz臋艂am stosowa膰 zaraz z 1 dawk膮 antybiotyku profilaktycznie np. Lactovaginal problem znik艂. Nie pomaga艂y mi pr臋dzej 偶adne jogurty czy inne metody Zapraszam na www.kredyt-rodzina-na-swoim.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cze艣膰, niestety ja te偶 dosta艂am grzybicy! m臋cz臋 si臋 z tym cholerstwem ju偶 od paru dni. Moja mama mia艂a to samo, ale po innym leku i pomog艂a jej jedynie ma艣膰, u偶ywam tej samej ma艣ci, ale efekt贸w nie wida膰 i chyba bez wizyty u ginekologa si臋 nie obejdzie. UWA呕AJCIE NA TEN ANTYBIOTYK!!! Ca艂uj臋

Udost臋pnij ten post