Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HowWeDo

Pytanie do dziewczyn !

Polecane posty

Gość HowWeDo

Dziewczyny czy wy też tak macie, że jak idziecie drogą to durni robotnicy zawsze muszą bezczelnie dogadywać ?! ;/ "Halo kwiatuszku, bo się przewrócisz" i tego typu teksty ;/ To jest tak wkurzające, pech by chciał że niestety muszę tą drogą chodzić czy mi się to podoba czy nie i muszę to znosić ;/ Jak Wy reagujecie na takie zaczepki ? ;/ Za każdym razem nie dają spokoju wieśniaki -.-

Gość niestety ale to już
jest domeną plebsu, takie dogadywanie. Facet na poziomie nigdy się tak nie zachowa-a nie wszyscy "robole" są burakami.

Gość bigwomen
po prostu olej to :) zupełna ignorancja to jest najlepsze co można zrobić a napewno nie zniżać się do ich poziomu :)

Gość moniczka :P
ide dalej

Gość bazylia55555
nie zwracac na to uwagi nawet jesli mowili by po 10 razy bo po co ? szkoda tylko gardla :P

Gość hfusdfgdfgh
ja to mam w dupie niech sobie gadaja robole pieprzone

to nie swiadczy o Tobie tylko o nich. Mnie tez to denerwuje, choc jestem w stanie pojąc iz przy tak beznadziejnej pracy szukaja sobie rozrywek.

Gość ghrrrhhrr
ja udaję, że nie słyszę :o jednak oczywistością jest, że tylko ktoś głuchy by tego nie usłyszał jednak ja też nie wiem jak się zachowywać w takiej sytuacjach.

Gość tyyyyyyyyyyp
Ja też udaję, że nie słyszę. No, ale ciężko tak :P To świadczy o ich poziomie intelektualnym i tyle. A czy można w ogóle tego wymagać od robola ? :P Oczywiście nie mówię tutaj o wszystkich, ale niestety większość się tak zachowuje :/

Tak, każdy tak ma, bo to jest bardziej żart sam w sobie niż faktyczna próba zaczepienia, olej i idź dalej.

Jakby się to kobietom (wszystkim) nie podobało, to by zamknęli ryje. Ale skoro nadal tak jest, to muszą być kobiety które odwzajemniają ich zaczepki. prosta logika

Gość moim zdaniem........
może po prostu idź tamtędy ze słuchawkami w uszach? pomoże :) najlepiej z takimi słuchawkami, które widać wyraźnie

Gość kuciapka987
jak widze takich z daleka to udaję że pisze smsa haha

Gość HowWeDo
Dziwne, że komuś takie zachowanie może się podobać -.- To jest coś okropnego. Raz czy dwa można by to było znieść. Ok i idę dalej :) No, ale to jest męka jak mam przejść tą ulicą :/ rozbudowują tam jakiś nowy market i niestety trochę tam jeszcze te robole pobędą :/

Gość HowWeDo
kuciapka987 Haha ja też tą metodę czasami stosuję :D to Ci jeszcze bardziej 'dociskają', żebyś usłyszała ;/ buraki...

Gość HowWeDo
moim zdaniem........ Chyba wypróbuje ;) dzięki za radę :)

Gość HowWeDo
Fubu No właśnie wręcz przeciwnie. Pracują tam w większości właśnie młodzi, którzy jakby się nie odezwali to nawet zawiesiłabym oko ale jak słyszysz gadkę takiego to nawet zdania bym z takim nie zamieniła :/ I Ci którzy tam pracują są gorsi od tych starych roboli, którzy raz coś powiedzą i zamkną jadaczkę -.- a Ci jak upośledzeni ;/

Gość meeeeeeeeeee
w takim razie musza miec cos z deklem olac balwanow!!

Ja też udaję że pisze coś ważnego i ich nie zauważam(niby)strasznie mnie zawstydzają takie sytuacje:( To samo jak jadę autem i na pasie obokpajace się cieszą to dzwonie do byle kogo żeby się nie peszyć:p jak widzę robotnikówz daleka to mam dość szczególnie latem brrr

Gość lalalalalalaa
to na nastepny raz wez ze soba patelnie i jak ktory cos powie w leb takiemu i juz :):D

Gość dekorallll
pewnie byscie chcialy zeby taki was przeruchal:P

Gość onatoonaaaa
dekorallll tak z pewnoscia kazda by chciala ;/ twoj intelekt jest na poziomie tych roboli !!

oj to normalni ludzie dla mnie nie ważne czy to robotnik budowlany czy ktoś w urzędzie nienawidzę takich sytuacji i tyle!!!! przecież taki nikogo nie wyrwie bo panna pomyśli że będąc w związku z takim robił by to dalej prawda?ten typ tak ma:p

Gość HowWeDo
----ju--------l------a---- Też tak myślę. Może niektóre dziewczyny rajcują takie sytuacje, ale ja również ich nie cierpię po prostu !!! Od razu się krępuje, oczy mi biegają w każdą stronę, a ten dalej jak ciele -.- A niektórzy to już w ogóle tak perfidnie się gapią i nawet nie starają się zrobić to chociaż trochę dyskretniej :/

Gość sekwanaaa67
też nienawidze tego typu sytuacji od razu nogi zaczynaja mi sie plątac :P masakraaa

Gość lilkalilkalika
zwyczajnie OLAĆ takich !!!

Gość denis rozrabiaka
kazda to kreci tylko tak udaja ze je to peszy sratatatata