Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janusz 42

KU PRZESTRODZE - Kobieta wrobiła mnie w dziecko - i weź tu ufaj płci pięknej...

Polecane posty

Gość Janusz 42

PostWysłany: 18/05/2012, 9:30 Temat postu: Wrobiła mnie w dziecko - była bezpłodna Odpowiedz z cytatem Witam Wszystkich, Mam następujący problem i proszę o poradę: Kobieta z którą się spotykałem weekendowo przez ponad dwa lata, wrobiła mnie w dziecko. Jestem pewien i mam na to dowody, że zrobiła to w pełni świadoma konsekwencji i z premedytacją Wspólnie z przyjacielem zaplanowała każdy szczegół bardzo dokładnie. Zrobili dokładny wywiad środowiskowy w celu ustalenia moich dóbr materialnych oraz możliwości finansowych. Skrupulatnie gromadzili materiał na szantaż, którym się posłużyli aby osiągnąć swój cel. Od początku znajomości zapewniała mnie, że jest bezpłodna pokazując wyniki sfałszowanych badań, które w 100% wykluczały zajście w ciążę. Teraz mówi, że stał się CUD i śmieje sie prosto w oczy całej mojej rodzinie. Mam troje dzieci i pensję ok 1700zł. Ona wniosła o alimenty przekraczające całe moje zarobki. W Sądzie przedstawiła dowody które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Twierdzi że mam duże możliwości zarobkowe i jestem w stanie płacić tyle ile ona chce. Dodam, że ta kobieta piastuje bardzo wysokie stanowisko dyrektorskie w dużej znanej firmie a jej przyjaciel jest znawcą prawa. Na swoja obrone mam dowody które potwierdzaja bezpłodność tej kobiety oraz jej zamiary, ale w sadzie póki co to nie ma zadnej wartości - nikt nie bierze tego pod uwagę. Ja ze swojej strony zadeklarowałem kwote alimentów na które mnie stać w obecnej sytuacji, ale ona chce 10 razy wiecej... Proszę o informacje czy można zaskarżyć tę kobiete o celowe działania w celu osiągnięcia korzyści materialnych?

Gość proekozielona
hehe.... a co piekna ksiezniczka byla ;)))?? nie zaluje cie

Gość Janusz 42
wkleiłem to ze strony www - jakie potrafią być kobiety...

Gość smutna$
Janusz, spadaj na drzewo, tak się kończą skoki w bok.

Gość wredniucha
niestety proszę Pana - seks czasami kończy się ciążą - za przedmiotowe traktowanie kobiet trzeba teraz zapłacić

Gość akurat bo
dyrektorka połasiła się na Twoja pensję 1700zł...z czym do ludzi? Jakby miała kogoś wrabiać to raczej kogoś ze swojego środowiska, wyżej ustawionego.

Gość Goshkaa
Wrobila? A to sama ..robila? Z przyjacielem? Czy z TOBA? Co do alimentow, jesli nie masz wyzszych mozliwosci zarobkowych to nie dostanbie tyle, o ile wnosi. Jesli zarabiasz 1700 zl, a moglbys np. 5000 zl, to moze dostac. Dobrze ci tak ty szowinistyczna męska świnio :classic_cool:

Gość __oo__
Jak ktoś ma troszkę rozumu w głowie to wie że seks może zakończyć się ciążą. Dlatego nie jest wskazane dymanie wszystkiego co stanie na naszej drodze.

Gość prometeuszka1
Niech to będzie przestrogą dla innych wykorzystujących dziewczyny facetów. NIE MA SEKSU BEZ ZOBOWIĄZAŃ !! Chcesz seksu, proszę bardzo ale nie w związku to niemożliwe ! Mam nadzieję, że wszystkich skurwysynów co oszukują kobitki spotka taki los. NIE MA NIC ZA DARMO WY TĘPE PAŁY :o

Gość Jasne,ta historia tak się
trzyma kupy,że szok.

Gość D-G-GD-D-G
AUTORZE A CO Z CIEBIE ZA CHLOP OD PLUGA ODCIAGNIETY:D:D:D PROWOKACJA MIESIACA:D:D:D

Gość D-G-GD-D-G
Od początku znajomości zapewniała mnie, że jest bezpłodna pokazując wyniki sfałszowanych badań, które w 100% wykluczały zajście w ciążę. ----------------------------:D:D:D:D:D------- to nadaje sie do tv

Gość Jasne,ta historia tak się
Najbardziej popierdolone baby,nie mają nic innego do roboty,jak łapać na dziecko gościa,co zarabia 1700 złotych.

Gość D-G-GD-D-G
robili dokładny wywiad środowiskowy w celu ustalenia moich dóbr materialnych oraz możliwości finansowych. Skrupulatnie gromadzili materiał na szantaż, którym się posłużyli aby osiągnąć swój cel. ----------------------.:D:D:D:D:D:D:D:D------------- janusz wal dalej fajnie sie czyta:D

Gość Janusz 42
żre gówna i sraki

Gość Janusz 42
Jestem zyebem :O:(