Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czyjestem krnąbrna

Krnąbrna

Polecane posty

Gość Czyjestem krnąbrna

Witam, dzis uslyszalam od mojego Kochanego, ze jak mnie poznal to wydawalo mu sue, ze jestem bardzo zamknieta i do tego krnabrna. Fakt zawsze bylam skryta i raczej niesmiala ale nie krnabrna. Zatkalo mie i zabolalo...a On nie bardzo rozumial dlaczego tak zareagowalam. Jest mi przykro, ze tak mnie widzi i nie moge sobie z tym poradzic. Co o tym myslicie?

Gość gdgdgdgdd
o jezu... myślimy, że przesadzasz

Gość dgfttrr
eeeeej ale to nie jest zła cecha, co się przejmujesz>!?!?

Gość aka1222
no wiesz...krnąbrna... to tez bezczelna wiec rozumiem, ze boli

Gość raaaaaaaaajan
jak to "rozumiem że boli"... boli bvo szczerze wytknął cechę jej charakteru? no tak... bo kobiety przecież jesteście IDEALNE... nie daj boże szczerze wytknąć wadę...

Gość bartek magdo
ale ja na przykład ZUPEŁNIE nie rozumiem dlaczego boli Cię że powiedział Ci szczerze jak Cię ocenia... może powiedziałaś jakieś zdanie które sprawiło że tak Cię zakwalifikował... prawda jest taka że chyba ciężko znosisz jakąkolwiek krytyykę i boli cię że powiedział w ogóle cokolwiek nie przychylnego, czyż nie?

Gość powiedziec cos j....
no a założmy na potrzeby problemu, że jesteś krnąbrna. on to wytknął. i co? boli Cię to bo śmiał powiedzieć coś niemiłego?!?!??!

Gość jacek biegający biega po panny
dziewczyno!!!!!!!!!!!!!!!!! powiedział "wydawało mi się"!!!!!!!!!!!!!! czyli zmienił zdanie, a ty fochjy strzelasz....!!!!!!!!!!

Gość Czyjestem krnabrna
idealem nie jestem uparciuch ze mnie straszny i nie boje sie krytyki ale to jakos tak mnie urazilo wydawalo sie, ze dobrze mnie odbiera a tu takie rzeczy moze za bardzo wzielam do siebie to slowo albo ono ma dlamnie tylko negatywne znaczenie

Gość vczy edolrfpiwer
dziewczyno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak Cię odbierał a jednak mu się spodobałaś. nie szukaj dziury w całym. p.s.: masz 15 lat?

Gość kobitka222
Kobiety maja wieksza wrazliwosc i biora wszystko do siebie. Tez bym byla smutna slyszac takie slowa.

Gość dissolved girl
Przynajmniej Ci szczerze powiedział, jak Cię odebrał na początku. A co, wolałabyś słodziutkie, polukrowane kłamstwo?