Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estrella_damm

'trzeba było nóg nie rozkładać'

Polecane posty

Gość cxvcvcb
nie wiem czemu uwazacie, ze jak komus nie podoba sie obecne puszczalstwo kobiet to zaraz jest to facet prawiczek. kobietom porzadnym tez takie cos moze sie nie podobac. i nie solidaryzuję sie z takimi przykro mi.

Gość Waniliowa6
" potępiam tych , którzy zapylają " bo im niewygodnie w gumce" " A ja potępiam kobiety, które z takimi debilami sypiają...i wcale się ich nie żałuję.

seks w związku to puszczalstwo? Zmartwię cię, ale większość samotnych matek jakie znam w ciążę zaszła będąc w związku, nie z przypadkowym facetem.

Gość gdyż, ponieważ , aczkolwiek ..
cxvcvcb jesteś kobietą ? tak? jesteś w związku ? formalnym , czy też nie, nie wnikam jesli jednak jesteś w formalnym , to uświadom sobie , że papierek nie gwarantuje ,że mąż nie odejdzie od ciebie , nawet jak bedziesz sie z nim puszczala 5x na dzien

Zanim sie z kims pojdzie do lozka, trzeba sie dobrze poznac, przezyc ze soba wiele chwil tych dobrych i ciezkich, trzeba sie przekonac, czy w ogóle warto z taka osoba sie wiazac. Ale teraz jest tak, ze najpierw, po 1-szej imprezie jest sex, a potem dopiero powoli nastepuje zapoznanie... niestety taka jest prawda. Kobiety sa strasznie rozwiazle, co psuje tez facetów, którzy nie maja do nich szacunku, a potem jest wielki placz i lament na forum

Waniliowa6 nie zrozumiałaś sarkazmu

Gość Waniliowa6
Moorland- a czy decydując się na dziecko w związku brały pod uwagę także jego rozpad? Decydując się na dziecko trzeba mieć pełną świadomość wszystkiego, każdej możliwości.

Gość cxvcvcb
związek jaki związek? dwoje ludzi mieszkających na kocią łapę to poważny związek tak? hahaha chlopak z dziewczyną spotykający sie od czasu do czasu na seks to poważny związek? poważny związek to malzenstwo i w malzenstwie nalezy robic dzieci i uprawiac seks, jak pan bog przykazal, wtedy by nie bylo samotnych matek, a juz na pewno duzo mniej niz jest teraz.

Gość anonimowy pan 24,5
Bo wracamy do kultury pogańskiej. Zobacz w afryce czy innych krajach często mężczyzna pełni tylko rolę statystyczną czyli dawca spermy. Przed powstaniem małżeństw i za czasów pogańskich tradycji ludzie zwyczajnie uprawiali seks tak jak dziś się do tego dąży, rola mężczyzn kończyła się na spłodzeniu potomka. Czyli ja nie wiem czemu ludzie tak narzekają skoro sami są przeciwni chrześcijańskim tradycją. Wracamy do korzeni więc w czym problem nie tego chcieliście?

Zanim sie z kims pojdzie do lozka, trzeba sie dobrze poznac, przezyc ze soba wiele chwil tych dobrych i ciezkich, trzeba sie przekonac, czy w ogóle warto z taka osoba sie wiazac. Ale teraz jest tak, ze najpierw, po 1-szej imprezie jest sex, a potem dopiero powoli nastepuje zapoznanie... niestety taka jest prawda. Kobiety sa strasznie rozwiazle, co psuje tez facetów, którzy nie maja do nich szacunku, a potem jest wielki placz i lament na forum rozumiem , że o sobie mowisz , albo o swoich znajomych , bo w moim otoczeniu , nie ma takich zdarzen

Beatka - daj spokój. Ja nie bronię kobiet które nie umieją ciąży zapobiegać czy nie myślą wchodząc w związek, ale faceci nie są AŻ tak głupi. Psują facetów? Jak facet porządny to go nie zepsuje rozwiązła kobieta. W takich wypadkach winni są po równo, oboje dali dupy - dosłownie i w przenośni to niech teraz staną na wysokości zadania.

zapominacie o zwiazku duchowym, dla was jest tylko sex, czy po slubie czy bez, sex musi byc. Calkiem sie rozpuscilyscie i tyle w temacie. Upadek moralnosci i dobrych obyczajów, ale cóz,... chyba takie czasy. Przeciez teraz kobiety takie wyzwolone..szkoda tyle, ze juz takie wyzwolone nie sa jak trzeba samej z brzuchem chodzic i dziecko wychowac.

Gość cxvcvcb
mąż to mąż, jak zostawi mąż to pól biedy bo byłaś żoną; a jak zostawi cie twoj chloptas ruchacz to pol wioski bedzie sie z ciebie smialo, bo nie byłaś żoną tylko panną do łóżką, w dodatku w ciąży teraz

Gość cxvcvcb
beatka zgadzam sie z Tobą w 100%

Beatka - ale chociaż bądźmy fair, nie tylko kobiety się puszczają. Nie mówię, że to dobrze, ale faceci nie są lepsi i nieplanowana ciąża to wina obojga, nie tylko kobiety.

Gość potwierdzenie tezy
paninairo Gdyby było inaczej, to pod każdym centrum finansowym, ministerstwem, sądem, siedzibą rady nadzorczej czy jakimkolwiek budynkiem z bogaczami- stałby tłum wypiętych gołych dup... przecież stoją:) niektóre w ukryciu, ale stoją stadami!

ja musiałabym być z kimś minimum 2 lata aby pomyśleć o dziecku ja tez jestem z partnerem rok i co??????????? mam być jego pewna i się nie zabezpieczać?? taka która do roku ma dziecko z kimś to bezmyslna dupodaja!!!!wiadomo faceci nie myślą :p to my myślmy za nich!!!a nie potem użalanie się nad sobą:o

ju-----l----a - strasznie mało oczekujesz od facetów. Fakt, rok to mało, ale oboje powinni myśleć.

Gość estrella_damm
Ojej, post mi się zdublował. :p Właściwie nie wiem, jakiej odpowiedzi oczekiwałam - że ludzie potrafią być okrutni, bezmyślni i mało empatyczni, od dawna wiadomo.

tak na chlopskii rozum kogo jest wiecej? Kobiet-dziwek czy facetów-dziwek???????? Oczywiscie kobiet jest mnóóóóóóóóstwo, a faceta-dzwiki ze swieca mozna szukac. Kto wiec jest bardziej rozwiazly i sprzedaje wlasna dupe za pieniadze??? Niestety prawda jest okrutna. A druga kwestia jest taka jak ktos napisal, ja maz zostawi to jeszcze pol biedy, bo tu nie wiadomo po której stronie lezy wina, ale jak gogus, któremu taka aparatka jednorazowo popuscila szpary, to ewidentnie jej wina. Dla takich powinno byc zero alimentow i jakiejkolwiek pomocy od panstwa.

Beatka - to sugerowałoby sporą ilość dziwek-lesbijek :P Nie, myślę, że kobiety są tak samo puszczalskie jak mężczyźni. I między sobą się dobierają.

oczywiście mam na myśli metaforyczne dziwki, bo facet idący do prostytutki nie jest przecież od niej lepszy.

Gość RR_
Alicja Bachleda - Córuś - i temat wyczerpany. Ma wpłatomat między dolnymi kończynami i umiała je w odpow. czasie rozłożyć

Gość estrella_damm
Mężczyzn-dziwek jest niewiele, bo niewiele jest kobiet, które musiałyby za seks płacić. Moorland, dzięki za prowadzenie za mnie tej dyskusji. :D