Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Dziewczyny. Lubicie czuć spermę w pupie?

Polecane posty

Ludzie lgną do Twoich tematów ludzki. Jesteś wyjątkowo popularny na kafe i z pewnością bardzo lubiany :-)

Gość me_linda
anal jeszcze przede mną :]

Gość alessandrat
Ja lubię jak mój przystojniak mnie pompuje a potem czuję jak nektar miłości wypływa z mojej pupy...

Gość To_ja

Debilu w jakim JELICIE?

Na samym końcu jest "Odbyt" (łac. anus) "taki śliczne słoneczko - [cyt.] "to końcowy element jelita grubego (okrężnicy). Mimo że jest najkrótszym odcinkiem jelita grubego i zajmuje w nim ostatnie miejsce, to pełni bardzo ważną funkcję" np jak wsadzisz tam penisa to dziewczyna zalej się łzami ze szczęścia!!!

Hej zboki a wy lubicie mieć spermę w swojej "męskiej" du.ie? Nie? A czym się różni pupa kobiety od faceta?? Odpowie jakiś mądry?

Gość mariolka
19 minut temu, Kalisz napisał:

Hej zboki a wy lubicie mieć spermę w swojej "męskiej" du.ie? Nie? A czym się różni pupa kobiety od faceta?? Odpowie jakiś mądry?

Z reguły kształtem: kobieca jest bardziej pełna, miękka i okrągła. I brakiem prostaty w środku co przekłada się na odczucia. Prostatę czuje się podczas penetracji, co często jest nieprzyjemne dla obu stron.

56 minut temu, Gość mariolka napisał:

Z reguły kształtem: kobieca jest bardziej pełna, miękka i okrągła. I brakiem prostaty w środku co przekłada się na odczucia. Prostatę czuje się podczas penetracji, co często jest nieprzyjemne dla obu stron.

Jaka jest kobieca pupa wiem doskonale, zresztą uwielbiam ją całować głaskać pieścić i mocniej rękami złapać by mocniej małą nadziać. W moim przypadku jednak nie wchodzi w grę seks w pupę! Jestem na tyle dojrzałym pieściochem że bez tego "seksu" potrafię kobietę wznieść na wyżyny. Mariolo 😘 czy tak nie lepiej??