Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skoro...

skoro dla facetow seks jest jak zjedzenie sniadania

Polecane posty

Gość skoro...

to dlaczego maja pretensje do swoich kobiet, ze nie zachowaly dla nich dziewictwa? Chodzi mi o to, ze uwaza sie, iz dla kobiety seks wiaze sie z emocjami, dla faceta nie, po prostu z popedem i potrzeba. Dlaczego wiec panowie maja pretensje do pan o to ze juz z kims sypialy? Skoro to nic takiego.

Gość fdgj,nhjk,,
Bez przesady. Ja zawsze wolę seks. Może być i bez śniadania. " to sie nazywa czytanie ze zrozumieniem y :D

Gość kamil97jgora
Jest to jeden z elementów męskiego szowinizmu czepianie się kobiet o takie rzeczy.

Gość dfhdsgj
E tam, ilu jest takich którzy mają pretensje o to dziewictwo? Chyba gimnazjaliści

Gość hkfiredf
a oosbniki z ooazy , duszapsterstwa alkadenmickiego i inycgh organizacji? jak se znajda niebłoniasta to dramat dla nich ze błona poszła w pizdu zamist zaczekac na ich kuktasa

Gość skoro...
ja sie z tym spotkalam osobiscie z nieakceptacja (co najwyzej tolerancja) tego, ze nie jestem dziewica a facet ateista ;o ja tego szowinizmu nie rozumiem i nie chce zrozumiec

Gość kamil97jgora
OK można bać się AIDS i tego typu rzeczy ale wtedy można przecież razem się przebadać zrobić to z miłości żeby nie skrzywdzić kochanej osoby

Gość skoro...
no dobra ale czy facet ktory nie moze scierpiec tego, ze nie byl pierwszym: a) tak mocno sie zakochal, ze jest mu przykro, ze jego kobieta oddala sie wczesniej innemu b)jest pieprzonym egoista, ktory chce nowke niesmigana :P