Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Inkaaa283

Moja matka

Polecane posty

Gość Inkaaa283

Mieszkam w niewielkim miasteczku.Jestem w klasie maturalnej.Do szkoły mam jakieś 12 km i niestety jest bardzo ciężko jeśli chodzi o dojazd do domu,ponieważ mam jeden autobus tylko o godzinie 15 20,a lekcje bardzo często kończę o 12,11.Dzisiaj lekcje kończyłam o 11,musiałabym czekać aż 5 godzin na autobus,dlatego nie poszłam do szkoły.Mój tata wyjechał za granicę,mama pracuje do późna,inni też pracują,dlatego nikt nie może mnie odebrać ze szkoły.Przejdę do sedna sprawy..dobrze się uczę,nawet bardzo dobrze.Mój tata jest dla mnie miły,interesuje się mną,pomaga mi zawsze,natomiast moja matka jest zupełnie inna.Kiedy powiedziałam jej dzisiaj,że nie byłam w szkole i próbowałam z nią porozmawiać o tym jak rozwiązać problem z tymi dojazdami do domu to Ona zaczęła na mnie ogromnie krzyczeć...powiedziała mi,że nic w życiu nie osiagnę,że jestem beznadziejną idiotką,że jestem poje****,że nic sobą nie reprezentuje,po czym uderzyła mnie w twarz i kazała mi wypier**** z domu.Moja mama nie wie nawet na jakim profilu jestem w liceum (chociaż to ostatnia klasa maturalna),nigdy się mną nie przejmowała.Nawet wiele razy mój tata jej zarzucił,że Ona w ogóle nie wie,co dzieje się w domu...że Ona tak naprawde jest tylko na chwile,a tak to ciągle pracuje (mój tata jest na emeryturze od roku,ale wyjezdza czasem za granicę do pracy). Popłakałam się strasznie i pobiegłam na górę do swojego pokoju.Jest mi strasznie przykro i źle.Ona od zawsze mnie krytykowała...jestem dla niej nikim.Dla niej ważne jest to,abym nie opuściła ani jednego dnia w szkole,gdy opuszczę to wyzywa mnie i czasem dochodzi do rękoczynów.Ona nigdy nie chce ze mną rozmawiać,nie pomaga mi w niczym.Strasznie mi z tym źle :((

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować