Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ingaaaa.

moj facet ma inna...

Polecane posty

Gość Ingaaaa.
kur wa.. siedze pol nocy i o tym mysle. oddacx komus 5 lat zycia, swojej mlodosci i takei gwno Cie spotyka. nie rozumiem...

Gość Szakirrra
Yhyyyy, kolezanka.... powinnas mu przywalic z dobrego liscia za te wymyslanki, wez sie w garsc i zalatw gnoja, kolezanki nigdy by nie zapisal meskim imieniem, nigdy i sama dobrze o tym wiesz

Gość chrupcia
inga, a zmuszał cię ktoś do oddawania mu 5 lat życia? Jak było źle to trzeba było odejśc, ale nie, wolałaś miec byle co byle mieć. No to teraz masz rękę w nocniku. amen.

Gość Ingaaaa.
Nikt mnei nei zmuszal, ale jednak poswiecasz sie dla kogos i nic z tego. Nie było źle, było dobrze, w żadnym, zwiazku nie jest idealnie i to nie sztuka uciekać kiedy pojawiaja sie problemy. kłocilismy sie bo roznie myslimy o pewnych kwestiach i mamy ciezkie charaktery, nie chodizlo tutaj o brak uczucia, bo ono było. Nie traktowalam tego zwiazku jako byle co wiec nie myslalam o odejsciu, proste.

Gość week of view
powinnas z nim o tym pogadac powaznie. Niech sie zdecyduje czego chce. Nie mozna miec ciastko i zjesc ciastko. Albo ty albo inna dla mnie to jest proste. Zycze powodzenia:classic_cool:

Gość Ingaaaa.
Nawet jesli on zerwie ten kontakt, przeprosi, obieca to boje się, że i tak będzie myślami gdzieś indziej. Nawet jeśli nie zdradził mnie fizycznie, a tego nie wiem, to emocjonalnie na pewno. on nie chce sie rozstac, a ja w takiej sytuacji nie wiem co zrobic... nie wiem czy pomysl o rozstaniu nie jest zbyt pochopny. on sie do niczego nie przyznaje, ale cos na sumieniu musi miec skoro trzymal wszytsko w ukryciu

Gość no i co z tegooo
dla mnie zdrada emocjonalna jest jeszcze gorsza niz fizyczna, bo fizyczna to tylko pociag seksualny, z reszta nie wiesz czy fizycznie tez Cie nie zdradzil nie badz naiwniara

Gość dodam jeszczee
faceci to swinie bez honoru chcialby pewnie na dwa fronty, nie odzywaj sie do niego i zobaczysz moze sam wybierze, jak mu bedzie zalezalo to bedziesz to widziala

Gość no i dobrze
twoj facet ma inna :):):):):):)

Gość jasnoowlosaaa
Twoja decyzja nie znam jego i Ciebie, ale uwierz mi, ze bylam w takiej samej sytuacji. Raz pisał z jakąś, przepraszał, żalował, mowił, ze do niczego nei dosżło, ze to kolezanka, okej wybaczylam bylismy dalej razem, po roku powtorka z rozrywki, znowu z jakas pisał pod imieniem Tomek, juz nie dalam robic z siebie glupiej, zostawilam go..... nie warto wybaczac, dawac drugiej szansy, taki czlowiek sie nie zmieni, zawsze bedzie cos kombinowal za plecami, uwierz... szkoda twojego czasu

Gość chrupcia
Inga, właśnie w tym tkwi błąd. Ty się "poświęcałaś" licząc na to, że on ci da tyle samo poświęcenia. A to tak nie działa. Jak ja daje komuś prezent, to nie oczekuję, że on mi da prezent takiej samej wartości. Daję bo lubię, bo mnie to cieszy i na nic nie liczę. A już na pewno nie jest to dla mnie poświęcenie.

Gość francuuuzeczkaa
Ty sie staralas a on nie, Ty jestes wporzadu on kreci za plecami, chyba nie ma sensu? idz do przodu i nie daj sie, nie obwiniaj sie, ze zbyt pochopnie, to jego wina!

Gość Ingaaaa.
chrupcia - moze masz racje, może źle to ujełam. Po prostu rozczarowalam się i teraz tak mysle, mam zal i tyle... francuuzeczkaa - On sie staral i poswiecal dla mnie przez bardzo dlugi czas jak on odpuscil ja dopiero zaczelam dbac o ten zwiazek, chyba za pozno. I nie ma co tutaj nikogo obwiniac. Jedyne czego zabraklo to szczerosci, nienawidze krętactwa.

Gość francuuuzeczkaa
jak nie chce byc z kims to mowie to i nie robie jakis podchodow