Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 8, 2012 i skierował PIS na sprawy istotne dla większości obywateli... mam na mysli debaty np u slłużbie zdrowia itd...nie istotne jest czy te debaty gospodarcze, o zdrowiu itd sa merytoryczne, polityczne czy towarzyski mają charakter to ludzie to widzą...i.... efekt od razu widać w sondażach.. gdyby pis zająl się tym wcześniej a nie tylko smoleńskiem, zdradami, spiskami itd, to tusk by wyborow nie wygrał ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 8, 2012 innymi słowy macierewicz do szafy i sondaże PISowi rosną:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 8, 2012 a polityczna dziwka czyli psl z pawlakiem na czele juz sie powoli rakiem wycofuje i przygotowuje na ewentualną koalicję z pisem po wyborach:D:D:D: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 8, 2012 ale nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sic pik Napisano Październik 8, 2012 blues brathers 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość errtretryt Napisano Październik 8, 2012 ja i tak zawsze na niego glosowalam, bo to po prostu najinteligetniejszy i najbardziej wyksztalcony polityk, a w dodatku ma ogromną charyzme i klasę, czego np. nie mozna powiedziec o tusku, komorowskim, palikocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sic pik Napisano Październik 8, 2012 on tu stoi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sic pik Napisano Październik 8, 2012 ja się boję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sic pik Napisano Październik 8, 2012 czy można się bać kiedy brak energi???????////// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ixyyyyyyyyyyy Napisano Październik 8, 2012 kaczynski ma klase? a gdzie? chyba w glebokim powazaniu jedynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sic pik Napisano Październik 8, 2012 no piszcie co bo się boję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sic pik Napisano Październik 8, 2012 co on mi zrobi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sic pik Napisano Październik 8, 2012 kucze wszedzie go widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 8, 2012 jesli pis nie zmieni metody jaką teraz stosuje, a jarus nie da sie po raz kolejny wpuścić w maliny to mają spore szanse wygrac wyboory... ale ejsli na finiszu znowu wkroczy na scene macierewicz ze swoją teczką, trumnami , mgłami itd to platforma 3 raz z rzedu będzie rządzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sic pik Napisano Październik 8, 2012 z przodu z tyłu z boku z góry z dołu oc to bedzie!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sic pik Napisano Październik 8, 2012 i po przekatnej jednej i drugiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość errtretryt Napisano Październik 8, 2012 ja bym chciala, zeby kaczynski wygral i zeby cofnal tą poronioną reforme emerytalną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ONRka Napisano Październik 8, 2012 gdyby ludzie w pl nie głosowali na "mniejsze zło" to partie pokroju PO i PIS przestałyby istnieć . Niestety mało kto interesuje się programami partii, motłoch jedynie ogląda to co pokazuje TV i dlatego mamy w polityce burdel. Demokracja to w ogóle pomylony system, w którym głosy dwudziestu meneli znaczą więcej niż dziesięciu profesorów akademickich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiesz - to się leczy takie Napisano Październik 8, 2012 a ktokolwiek wierzy jeszcze w przemiany pana prezesa? Pamiętam jak się "zmienił" przy wyborach prezydenckich. Nawet z komuchami się jednał wtedy żeby tylko wygrać. Potem wszystko odwołał i powiedział, że to psychotropy :) Tym razem podobnie.. może ktoś znów się nabierze? A potem znów wszystko odwoła, bo tu wyłacznie o zemstę chodzi, wykopanie stołka Tuskowi przecież a nie o kogokolwiek, żeby mu "dobrze" zrobić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 8, 2012 jarek nie cofnie reformy emerytalnej ani nikt inny kto dojdzie do wladzy jej nie cofnie. zapomnij. bo skad wzialby kase na zalatanie dziury w zusie???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upiutt Napisano Październik 8, 2012 reforma emerytalna nie załatała dziury w Zusie idioto, co najwyżej lekko ją zmniejszyła, o może 10 %, mooooooże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach