Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta Rozdarta

Boże ile ja mam długów chyba się

Polecane posty

Gość Marta Rozdarta

zajebie!!!! karta debetowa 3600 zł internet 200 zł stary telefon za zerwanie umowy plus rachunki 1000 zł 250 mam od siostry 600 od mamy zajebie sie dziś komornika na łbie!!!!!!!

Gość może dasz rade spłacić???
cio????

Gość ja mam 80 tysięcy długów
ja mam 80 tysięcy długów plus kredyt mieszkaniowy to są długi

Gość patisiebek
znam takiego co ma 20tys długu i sie nie przejmuje

Gość za 8 dni
ile masz lat,ile wzrostu ile wazysz, jaki masz przebieg. moge poratowac . zapraszam na tygodniowy wypad do zakopanego, jestes cala moja bez mrugnięcia w zamian splacee te długi. tzn kasa do reki.

Gość Marta Rozdarta
auto sprzedałam pieniądze straciłam na bieżące opłaty bo nie miałam pracy 6 mies.i 20 000 poszło się pieprzyć całe życie sobie zjebałam a wszystko w czasie jak prac straciłam,jak wyjść z tego zarabiam 2000 zł z czego komornik 800 bedzie mi zabierać na spłate karty drugi czeka w kolejce!

Gość za 8 dni
zapraszam do zakopca:)

Gość nie zazdroszczę
autorko..jesteś sama?

Gość Marta Rozdarta
chyba naprawde zacznę sie sprzedawać!!!! jestem atrakcyjna kurwa co za życie pojebane nie moge spać co noc jak o tym myslę nie mam ochoty na związki dlatego jestem sama a faceci pchają się drzwiami i oknami a jaaaaa?????????? poprostu nie mam humoru na związki

Gość nie zazdroszczę
za 8 dni.... a mojego chłopa nie chcesz? :D:D:D hehe

Gość Marta Rozdarta
Najpierw fota kasy albo screen ze strony banku :)

Gość Marta Rozdarta
sama jestem :( dopóki nie spłace długów nikogo nie chcę!

Gość Marta Rozdarta
żałosny podszyw!!! nie jadę do zakopca wolę iść do pudła !

Gość nie zazdroszczę
Marta Rozdarta w tych czasach to chyba większość ma jakieś długi.. małymi kroczkami wyjdziesz z tego...zobaczysz...ja zarabiam połowę z tego co Ty ...mam ratę 326 zł..+ podstawowe opłaty...muszę dać radę, nie ma wyjścia. Czasami sobie dorabiam jakieś grosze jak brakuje na chleb. Nie ma co się poddawać. Głowa do góry.

Gość Siedem łez
To jeszcze nie masz źle. Mój facet ma około 100 000zł w skarbówce i ZUS-ie (nie wypaliła własna działalnośc) a mnie utopił mój ojciec i muszę spłacac za niego 40 tyś... Zamiast zbierac na własne mieszkanie to będziemy to spłacac przez następne 15 lat. Życ nie umierac!

Nie miałabym czym podjechac na cmentarz z tymi zniczami:( pomysł dobry musiałabym hurtownie znalezc bo w sumie wkład też niby nie duży nie wiem za 500 zł max mogłabym zniczy kupic a co to jest? tyle co nic!:(

Gość errtretryt
najlepiej byc bezdomnym i bezrobotnym, co sie posiada to oddac po rodzinie

Gość 65975213
właśnie przez to, że ci wstyd tak masz trzeba chodzić i rozmawiać, prosić o rozłożenie na raty itp.

Gość znam ten ból...
... współczuję, bo wiem, o czym piszesz. Też byłam zakopana w długach, co prawda nie miałam komornika, ale większość mojej pensji szła na spłatę długów-2 kredyty, 3 karty, 2 limity ciągle całe wywalone. Kiedyś zarabiałam więcej i jeszcze więcej wydawałam, rozpieprzyłam ta kasę przez jakieś 2 lata, z tych 23 tys długu kupiłam kanapę i laptopa za jakieś 5tys w sumie. I też nie wiedziałam, co z tym zrobić, bo ledwo dawałam radę sie utrzymać. I wiesz co? Tak sie złożyło, że poznałam faceta, potem powiedziałam mu o moich długach, on w sumie mnie zmusił do podliczenia tego wszystkiego i obliczenia, ile mnie kosztują odsetki (jak na ironię pracuję w banku...). I on wziął na siebie kredyt, spłaciłam i pozamykałam wszystko, a on płacił mi tę ratę. Po dwóch latach tak sie ułożyło, że spłaciłam ten kredyt w całości i oddałam mu kasę, teraz nie mam nic i spie spokojnie. Więc paradoksalnie facet ( z głową na karku) to bardzo dobry pomysł na wyjście z długów. #mam kciuki za Ciebie!

Gość Patrycja0189
masz stały dochód to nie jest tak zle ja mam własną działalnosc gosp.i nie wiem czy na zus będę miała w tym miesiącu:(

Gość ftgyhujisderftyu
najpierw to wyjmij kartę z portfela, żeby cię nie kusiło jej używanie, a resztę może się zorientuj co da się rozłożyć na raty albo zawiesić, różne firmy/banki mają różne procedury... zawsze jest jakieś wyjście, najgorzej to się odwrócić i udawać, że problemu nie ma.

Gość ulalala razy dwaaa
uooooaa... nie za ciekawie, ale widze, ze mnie nic lepszego nie czeka.. juz zaczynam pozyczac na prawo i lewo bo nie starcza :O

Gość może dasz rade spłacić???
podaj pierwszą literę imienia