Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drrabinka19

Zrobiłam mojej znajomej krzywde :/

Polecane posty

Gość drrabinka19

hehe obie popilysmy, ona już zemdlala. Wstrzyknelam krew od mojego znajomego. On ćpa hiv ma na pewno bo go nawet matka z domu wywalila. Dałam mu pięć dych na jakaś tam fete i odciągnął mi swoją krew. No to wstrzyknelam trochę krwi tego chłopaka mojej koleżance. Jak spala nieprzytomna. Wprawdzie jej nienawidze. Odbiła mojej siostrze dawniej faceta. Nie dostalam się przez nią do liceum - akurat ona miała 2!punkty więcej więc wjebala się na moje miejsce!! I musiałam iść do zawodówki :/. Kiedyś w gimnazjum nabijala się z mojej mamy że odeszła do jakiegoś włocha, że ja też jestem dziwka. A teraz się zemściłam na suce i nie żal mi jej tylko mojego sumienia. Bo na dłuższą mete jednak jestem katoliczka. To już było dawno ona teraz wyjechała do niemiec i tak o niej teraz myślę..

Gość drrabinka19
Jak myślicie powiedzieć jej żeby się zbadała. Nie daj Boże jak kogoś innego zaraziła. Tym bardziej że całkiem ładna suka była :/ faceci na nią lecieli jak muchy do gowna :D

Gość drrabinka19
Natomiast dodam, że dawno temu wstrzyknęli mojej starej spermę szympansa pomieszaną ze spermą żuka gnojarza i po dziewięciu miesiącach wysrała mnie na ten piękny świat... ;)

Gość kasiuunia93
Może nie jestem za piękna ale ten świat jest ****** jak można napisać że ten świat jest piękny

Gość z mojej pracy zwalniaja ludzi
cos takiego to przestepstwo

Gość drrabinka19
kasiunia do lekcji

Gość drrabinka19
lubię wstrzykiwać ostatnio wstrzyknęłam spermę mojego psa w swój odbyt :)

Gość Reasumator
Jeszcze jeden psychol i blazen /drabinka zwany/ na kafeterii. Dobra partia dla pravika. Byloby fajne potomstwo.