Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze do stycznia

Moj brzuch wypadł z formy. Wymaga ze 3 miesiące ćwiczeń

Polecane posty

Gość moze do stycznia

Może ktoś się przyłączy? Jestem szczupła, nawet bardzo, ale mam totalnie siedzący tryb życia i z mojego brzucha robi się jeden wielki flak ;). Ma to pewnie związek z tym, że w szybkim czasie dużo i niezdrowo schudłam. Partnerki potrzebuje :). Ktoś od dzisiaj brzuszki? :)

ja mam tak samo.. moze nie tyle co brzuszki bo ich nie lubie, od pewnego czsu " kręcę " sie na stepperze i to naprawde super. POLECAM :) pracuja mieśnie brzucha i juz mam kilka cm mniej w tali na wadze tez ale to dlatego ze zaczelam sie zdrowo odzywiac, wiecej owocow i warzyw jem :)

fajnie tylko, że brzuszki wzmacniają i budują mięśnie, które są i tak pod fałdami tłuszczu, wiem bo sam tak myślałem ale najpierw trzeba się pozbyć tkanki, a potem jak ktoś chce mieć ładniejszy brzuszek to robić np. 6 weidera, a żeby tkanka tłuszczowa zeszła to tylko zdrowe, wartościowe i naturalne produkty, zero śmieci, jest to proste do zrozumienia

ja juz jestem po 6.. schudłam przy tym juz troche, chodzilam na aerobik tylko ja mam tak od zawsze ez mam troszke wystajacy brzuszek, ogolnie podobno tego nie widac ale mi przeszkadza :)