Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszniesie martwię;(

tak strasznie źle się czuję.. co to może być??

Polecane posty

Witam. zaczne od tego, że jestem straszną histeryczką i ponad 2 tyg temu obawiałam się,że jestem w ciązy.. (mimo, że zajscie jest bliskie zeru ), ale niestety dwa tyg temu odczuwałam, że strasznie chce mi się wymiotować.... Przez stres zaczął mi się spóźniać 4 dni okres, więc dla pewności zrobiłam sobie 3 testy, które wykazały wynik negatywny. 3 pażdziernika dstałąm okres, ktory trwa do dzisiaj, ale niestety bół żołądka, oraz wymioty trzymają mnie się do dzisiaj ;( Plus mam biegunkę... Te mdłości są okropne, nie mogę jeść, nie mam apetytu plus czuję jak puchnę... Ciążę generalnie mogę wykluczyć, więc jak myślicie co może mi dolegać? Oczywiśćie nikt z Was nie zastąpi mi wizyty u lekarza, ale może miał ktoś podobnie jak ja i może się wypowiedzieć coś na ten temat. Z góry dziekuje i pozdrawiam. K

Gość pani łydyrydydydy
zapalenie jelita? a może grypa żoładkowa?

Gość ftgyhujisderftyu
przynajmniej masz świadomość że jesteś histeryczką :D pewnie masz problemy żołądkowe ze stresu, skoro 3 testy były negatywne i był okres to ciąży nie ma. A jak się nie przestaniesz denerwować to jeszcze wrzodów się nabawisz albo ZJD i dopiero będzie...

Gość straszniesie martwię:(
taak histeryczką jestem okropną, ale generalnie nie martwię się o ciążę, bo 3 testy by się nie pomylil, a okres dostałam, więć z ze stesu bólu raczej nie mam, bo się nie senerwuję ... tylko po prostu źle się czuję..;(

Gość ftgyhujisderftyu
no to idź do lekarza, to może być cokolwiek od zatrucia po jakieś poważne choroby. lekarz Ci zleci podstawowe badania i będzie wiadomo co i jak.

Gość jagokochaamfds
do lekarza..

tak pójdę do lekarza, ale tak się zastanawiam dlaczego czuję się taka spuchnięta... brzuch mam wzdęty.. masakra;(

Gość gasD
HMM TERAZ GRYPA ŻOŁĄDKOWA panuje może to tylko to..

Gość NATYCHMIAST DO LEKARZA
Nie pytaj na forum,przecież nikt Cie na odleglość nie wyleczy.Lekarz na początek przebada, wypisze leki i otrzymasz skierowanie na badania.Na zapas się martwisz i zdaje się nabawilaś sie nerwicy jelitowej.Pozdrawiam

Gość sssaaaaaahsa
jakieś zapalenie

oczywiscie, że nikt mnie na odległośc nie wylecz tylko teraz już powoli zaczęlam sie denerwować, więc zwróciłam się do Was, bo może są osoby które coś o tym wiedząi mogą coś doradzić, ale do lekarza oczywiście, że pójdę.

Gość hhxsdF
a może jednak to ciąża?

Gość żona oziębła jak cholera
to jest JELITO DRAŻLIWE też to mam. w sytuacjach stresowych ( jeżeli trwają jakiś czas) ma takie dolegliwości: mdłości, odbijanie, potem wymioty i biegunka a do tego bóle brzucha . Teraz zażywam tabletki tribux i jest o niebo lepiej

Gość ftgyhujisderftyu
no po mojemu to stres i zespół jelita nadwrażliwego, czyli bardziej upierdliwe niż niebezpieczne... ale nie będę diagnozować przez modem, zwłaszcza, że medykiem nie jestem ;]

wzdęty brzuch też mam

Gość kbyolka
I znowu "cionrza ";)

Gość hhxsdF
@hhxsdf : ciążą, to nie możliwe tak jak mówiłm 3 testy by się nie pomyliły, plus dostałąm okres, więc to nie możliwe i nawet o tym nie myślę... @żona oziębła jak cholera: tak mi tez się strasznie odbija, ale czy czy czujesz się tak/a spuchła? ja czuję się jakbym przytyła.. nawet boję sie ustać na wagę.. ;/

są dni kiedy mam bardzo wzdęty brzuch ale nie czuję się tak jakbym utyła. To cholerne jelito ma wiele upierdliwych dolegliwości

Na początku tego cholerstwa miałam straszne biegunki ( takie strzelające) i wymioty. Dzieję sie tak dlatego, że w jelitach robi się ciśnienie i wszystko wybija otworami. Teraz jak tylko czuję że to chce wrócić to biorę Tribux i mam tylko lekkie dolegliwości. Na początku myslałam ,ze mi wątroba albo trzustka wysiada.

no ja się czuję jakbym utyla, patrzę na mój brzuch i aż chce mi się płakac, zawsze był płaski a teraz taki wzdęty...Jakie baddania zlecił Ci lekarz i od czego nabawiłaś się tego?

Żyje w stresie.....i to jest główny winowajca. Teraz staram się trochę zdystansować i to pomaga.

no ja też ostatnio żyję w mocym stresie, ale próbuję jakos sobie radzć. Na zaparcia pomaga mi melisa, ale to tylko an chwilę..

Cechą charakterystyczną jelita drażliwego są zaparcia na przemian z biegunkami. Życze Ci aby była to tylko chwilowa dolegliwość a nie jelito pozdrawiam pa

ja też mam taką nadzieję.. dzięki, pa