Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mati96

Zdradziła mnie dziewczyna

Polecane posty

Gość kaczka .
dołuje ? weś mnie nie rozśmieszaj . naa chuuj ci laskaaa z którą się nawet spotkac nie możesz do chuja ?! pojebało chłopczyku ? znajdź se laske ktora nie bedzie cie zdradzała i tyle . z którą możesz sie spotykac w weekendy i nie tylko . masz najlepszą przyjaciółke ? która cie rozumie ?

Gość Macho z pod 5
"Nic nie pomogliście ale ok... eh nq ;'(" Jak mamy pomóc? Doskonale rozumiem o co ci chodzi z tą dziewczyną, ale wogóle nie moge pojąć dlaczego nie możesz do niej np. pojechać przynajmniej raz w miesiącu? Ale sorry jeśli wciska ci bajere, że Cie kocha a się całuje z jkimiś innymi i jeszcze nie ma oporu przed robieniem tego kolejny raz to znaczy, że robi sobie z Ciebie przysłowiowe "jajca".

Gość kaczka .
nie masz przyjaciółki ???? ani jedneeej ? weeś chłopie .

Macho tak ale no Kurcze.. to nie takie proste by do niej pojechać.. mam jechać ale dopiero w najbliszsze wakacje ..

niby jest ale.. Ona jest trochę młodsza .. i nie wiem czy dużo w tej sprawie pomoże..

Gość Macho z pod 5
Nie kumam...200 km to jak z Wawy do Torunia... Odłóż kase i się z nią spotkaj.

Mówie olej k...e! Miej swoja godność. Jak bedziesz sie tak dawal, to nikt Cie nie bedzie szanowal, z nia na czele. Ja jak mialem 16 lat to gralem w pilke i tyle, czasem jakies piwo z kolegami.

To bardzoo długa historia ...jakby ktoś chciał pomóc to mój gg 44749427 pisać jak bd odpisze..

Gość Macho z pod 5
Jak widac sam chyba nie chcesz żeby ci ktos doradził bo nie umiesz odpowiedziec na proste pytania...

chcę ale sam nie wiem do końca jak ... Wstyd mi o tym mówić .. Wiem że jestem już nikim. Nikt nie musi mi o tym przypominać

Gość Macho z pod 5
No czemu wyciągasz wnioski, że jesteś nikim odrazu... Całe życie masz przed sobą kurde. No chyba najprościej obczaić jakiś autobus/pociąg/statek/samolot.

Gość bbjot
chlopie,to bylo od poczatku skazane na porazke,takie sa niby zwiazki na odleglosc.przykro mi :(