Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ganga 33444

problem z facetem rosjaninem

Polecane posty

Gość ganga 33444

witam dziewczyny Mam taki problem i napiszcie co o tym myslicie. I co wy byscie zrobily w takiej sytuacji. Otoz od roku ,niecalego roku jestem ze swoim facetem ogolnie spedzamy ze soba duzo czasu wiec jest ok. On pracuje w fabryce a ja studjuje. Mieszkam w Anglii i tutaj go poznalam. To nie jest polak. w sumie mozna powiedziec ze to moj pierwszy powazny chlopak. On jest rosjaninem wiec wiadomo troche na poczatku bylo ciezko bo roznice kulturowe on cos robil zypelnie inaczej niz ja np gotowanie itp ale przez to przebrnelismy. Problem polega na tym ze on jest strasznie nerwowy. Zdarza mu sie czesto na mnie krzyczec jesli cos zle zrobie. Jest tez strasznie zazdrosny na imprezie raz zerwal ze mna bo chcialam potanczyc ze znajomymi z uczelni( to byly same dziewczyny) wtedy zachowal sie okropnie az mnie doprowadzil do lez. wybiegl z imprezy powiedzial ze jesli zaraz z nim nie wroce do domu to mnie zostawi. ja sie wkurzylam ,poplakalam i powiedzialam a jedz sobie w cholere. drugiego dnia w domu bo mieszkamy razem pytal sie kiedy sie przeprowadze bo przeciez juz nie jestesmy razem powiedzialam ze niedlugo i poszlam na gore sie pakowac na to on poszedl za mna ,stanal w drzwiach i zaczal plakac przytulil mnie mocno i powiedzial ze mnie tak kocha ze nie chce zebym odchodzila ze da mi jeszcze szanse . Pozniej zjedlismy razem kolacjie i wytlumaczylam mu na czym problem polega ze jesli on chce ze mna na dal byc to nie moze byc taki zazdrosny i czepiac sie glupot. on powiedzial ze ok i od tamtego czasu naprawde sie zmienil ,mniej juz na mnie nawet krzyczy ale jeszcze mu sie zdarza kzyczecz czasami. on sie bardzo szybko denerwuje jak cos zle zrobie problem polega na tym ze jestesmy zareczeni. Wiem ze to glupio zabrzmi ale planuje,y slub po to zeby on mogl zostac w anglii legalnie i dostac lepsza prace. Wiem ze nie jest ze mna tylko po to zeby dostac papiery. Zawsze przy mnie jest i mialam wiele sytuacji w ,ktorych mi bardzo pomogl wiec nie o to chodzi. Chodzi o to ze boje sie za niego wyjsc bo jest nerwowy, jest bardzo zaborczy wszystko chce tak jak jemu odpowiada. Mysli ze wie najlepiej ze wszystkich nawet kumpli. mamy juz date slubu nie moge teraz tak poprostu mu powiedziec ze ja nie chce. raz juz z nim podjelam ta rozmowe i powiedzial ze jak nie chce slubu to ok ale ze ranie jego uczucia.on powiedzial ze mozemy ze soba byc bez slubu ale on za kogos musi wyjsc bo musi dostac papiery .powiedzial ze komus zaplaci a my nadal bedziemy razem. ale po tym tyle mielismy pieknych chwil ze powiedzialam ze za niego wyjde i juz nie ma odwrotu . oswiadczyl mi sie wiec w moje urodziny powiedzial ze mnie kocha i chce dla mnie jak najlepiej. ale ja sie boje bo oboje jestesmy bardzo mlodzi 23, on 24. i te jego zmienne nastroje. boje sie ze sie zmieni na gorsze. tyle zlego slyszalam jak rosjanie traktuja zony. bo widomo chodzic sobie mozna ale slub???????? to juz cos powaznego co nie????????? rodzicom nie mowilam bo by mnie zabili.moje dwie siostry sa po rozwodzie i oni o slubach nie chca slyszec. teraz moje siostry sa szczesliwe bo zyja w zwiazkach bez slubu i mowia ze tak najlepiej. bylabym wdzieczna jesli byscie podpowiedzilay ze swojego punktu widzenia co byscie zrobily.

Gość albo jestes glupia
albo na serio nie zdajesz sobie sprawy w co sie ladujesz!!!

Gość ganga 33444
sorry ale wyzwiska to zachowaj dla siebie.

Gość kobieto, zycie
masz jedno, a tak je sobie fajdolisz. skoro boisz sie go, to jak mozesz myslec o slubie z nim?sory, ale serio jakas nienormalna jestes, zastanow si nad soba.

Gość aniołs
a nie możecie żyć na kocią łapę. Tak zawsze łatwiej rozwiązać jak coś nie tak. I jeszcze żeby nie zrobił ci dziecka bo już zawsze będziesz uwiązana do niego.

Gość Xggggg
Jesli teraz tak Cie traktuje to po slubie bedzie Cie tlukl jak psa.A ruski sie nie pierdziela w tancu.Takze przemysl to milion razy.Ale nic dobrego z tego nie bedzie.

Gość gigi gigi
"powiedzial ze jak nie chce slubu to ok ale ze ranie jego uczucia.on powiedzial ze mozemy ze soba byc bez slubu ale on za kogos musi wyjsc bo musi dostac papiery .powiedzial ze komus zaplaci a my nadal bedziemy razem." nie widzisz kretynko, że on jest z tobą żeby dostać papier! przez takie idiotki jak ty człowiek wstydzi sie, ze jest Polakiem!

Gość gigi gigi
kto cię wychowywał? masz trochę honoru???

jak tak mu zalezy na papierach to niech komus zapłaci, też możesz za niego wyjść ale nie daj się narazie wpakować w dziecko i nie daj sie zabrać do Rosji bo wtedy może sie zmienić na jeszcze gorszego:P widać że cie kocha po prostu ma charakter może kiedyś złagodnieje... to twoja decyzja, moim zdaniem nie powinnaś za niego wychodzić po to tylko żeby zrobić mu przysługe...

Gość gigi gigi
"nie daj sie zabrać do Rosji " on wcale nie ma zamiaru mieszkać w Rosji - papier mu potrzebny, zeby żyć na Zachodzie "widać że cie kocha po prostu ma charakter " no koorwa! proszę cię przestań!

Gość gigi gigi
za fikcyjny ślub musiałby sporo wybulić - tylko po co? skoro głupia Polka zgodzi sie na wszystko

Gość gigi gigi
taaaaaaaaaa...