Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowicjuszkaaaaa

nordic walking - ważne pytanie mam...pomocy plis

Polecane posty

Gość nowicjuszkaaaaa

dziś pierwszy raz wyszłam z kijkami...szłam i szłam według instrukcji którą zobaczyłam na youtube i masakra jakaś....miałam wrażenie że cały park mnie słyszy jak idę....te kijki tak trzaskały o asfalt że masakra....najpierw lekko je ciągłam za sobą żeby złąpać rytm i krok ....miałam wrażenie że cały park mnie słyszy...widziałam babkę co też szła z kijkami i strasznie cichutko...może ja jakoś źle szłam, nie wiem próbowałam na wszystkie sposoby iść

Gość kup sobie gumowe stopki
na kijki, nie będzie stukać

Gość nowicjuszkaaaaa
Gość kup sobie gumowe stopki
masz dobre stopki, nie zmieniaj , ważny jest materiał z jakiego te stopki są wykonane. Z tworzywa sztucznego są Twarde i na asfalcie i betonie stukają, one nadają się na polne drogi. Na asfalt, polbruk,beton zakłada sie stopki gumowe. Są one miękkie, amortyzują twardą nawierzchnię i nie stukają.

Gość nowicjuszkaaaaa
te kijki to mam takie tanie z allegro...chciałam najpierw spróbować czy to mi będzie pasić te chodzenie, nie chciałam inwestować wielkije kasy na początek...kupić kałczukowe?? ta babka szła i nic jej nie było słychac ze idzie

Gość valeriatx
..a nie mozesz po prostu maszerowac- BEZ KIJKOW ? Zapewniam Cie, ze nie bedziesz sie stresowala halasem a efekt marszu bedzie identyczny.