Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda:))))))))Sawsd

Nie przyjemny zapach

Polecane posty

Witam. Jestem dziewicą. Mam 15lat. Zauważyłam ze moja wydzielina śluzowa nie zawsze ma ładny zapach. ( tzn. ona w sumie powinna być bezzapachowa). Prysznic biorę tylko raz dziennie. Czy powinnam używać jakiś specjalnych płynów? Czy może brać prysznic częsciej. Dbam o siebie. Nie jestem jakąś brudaską.

Gość to zalezy.....
kto ci powiedzial, ze powinna byc bezzapachowa?

wyczytałam to w internecie.

Gość plimplimplum
Mozliwe, ze masz gzybice. Idz do ginekologa.

Gość to zalezy.....
to nieprawda

jedynie woda jest bezzapachowa. KAzda wydzielina ma swoj zapach. Kup sobie w markecie czy gdziekolwiek paczke chusteczek do higieny intymnej, zawsze będziesz mogla się w srodku dnia podetrzec! :) i po zapachu:) I uzywaj wkładek higienicznych.

Ale mnie nic swędzi i nie piecze. Wiem jakie są objwawy grzybicy.

Dziękuję za radę !! :) :*

Gość fghjjhgfd,,.:::
PLYN DO HIGIENY INTYMNEJ

Gość to zalezy.....
nie używaj wkładek higienicznych, one wcale nie są higieniczne

Gość no i???????????
te chusteczki tez nie sa za rewelacyjne... chemia szkodzi , pamiętaj!!!! Jak najbardziej naturalne płyny do higieny intymnej, i nie przesadzaj z myciem , gdyż za częste mycie powoduje brak dobrych bakterii a wzrost tych złych , z nadmiernej higieny mogą się rodzić rożne choroby, a jak juz jest nieprzyjemny zapach, serowata wydzielina bądż swędzenie lub pieczenie to od razu do lekarza!

Gość asdzxc
ja też Ci proponuje płyn do higieny intymniej :) w wyciągiem z drzewka herbacianego

jeśli nie masz innych objawów, a zapach nie jest zapachem rybim, to raczej grzybicy nie masz, dbaj o higienę, jeśli bardzo się niepokoisz możesz użyć provag żelu, który można dostać bez recepty, łagodzi on podrażnienia, możesz też zapytać lekarza, jeśli nie chcesz iść do ginekologa, możesz powiedzieć o tym swojemu lekarzowi ogólnemu, on albo skieruje cię na dalsze badania, albo rozwieje twoje wątpliwości

Gość agula8
prysznic raz dziennie zupełnie wystarczy a jeśli nie masz innych niepokojących objawów to pewnie zapach o którym piszesz jest fizjologiczny i nie świadczy o infekcji-choc to na 100% stwierdzi tylko lekarz. Uzywaj sobie płynu do hig.intymnej z kwasem mlekowym, albo tego provag żelu jak dziewczyny piszą, ale też bez przesady-raz dziennie. Mokre chusteczki kilka razy dziennie to moim zdaniem zły pomysł/chyba że w czasie miesiączki-to ok/.

Gość misiaczek24
Jeśli nie odczuwasz żadnych innych dolegliwości - pieczenia, swędzenia, to widocznie tak musi być, jesteś w okresie dojrzewania, hormony szaleją. Możesz zrobić sobie 7 dniową kurację invagiem - probiotykiem dopochwowym, który kolonizuje pochwę bakteriami kwasu mlekowego, dzięki czemu nie będziesz łapać infekcji.