Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sshjsahjsaksa

mam rocznego synka karmie go piersia ale mam straszna ochote na papierosa :(

Polecane posty

Gość sshjsahjsaksa

jutro nie bedzie mnie w domu ok. 8-9 godzin, czy moge z samego rana zapalic cienkiego papierosa i "zwietrzeje" on praktycznie z organizmu ?

Gość Livia_85
Ja na Twoim miejscu już bym zaczęła odstawianie od piersi.

Gość sshjsahjsaksa
probuje, ale on tak lubi piers, ze bedzie ciezka walka podejrzewam...poki co jak myslisz, przez te 8-9 godzin toksyny wyjda z organizmu ?

Gość dck
kup sobie e-papierosa. ja mam i go uwielbiam. z tym, ze ja uzywam beznikotynowych (pale dla puszczania dymka, ale oczywiscie jest mnostwo liquidow z nikotyna) i kombinuje z roznymi smakami liquidow. piekna sprawa, leze przed kompem i jaram, nie truje sie, nie smierdzi, nie truje innych. w pracy tez siedze i pale, nikomu nie przeszkadzam. uprzedzam jednak, ze to strasznie uzaleznia, gorzej niz analogowe faje :)))

nie :D papieros nie wywietrzeje :O albo karmisz dziecko piersią, albo palisz i pijesz.. jezu :O

e papieroch, nie zawiera substancji smolistych ale to nic zdrowego. Przeciez to nikotyna :O

Gość lloaoaoaoa
podbijam

Gość sshjsahjsaksa
Strasznie, po prostu strasznie ciagnie mnie do papierosow. Bardzo czesto mysle jak to bedzie, gdy tego papierosa zapale. Moze gdy jednorazowo sobie przypomne majac swiadomosc, ze praktycznie caly dzien potem nie bede karmila dziecka to tragedia sie nie stanie...

Jakby nie patrzeć, od palenia takiej STRASZNEJ tragedii nie będzie. Są idiotki, które piją alkohol w ciąży i nawet wykłócają się, że "lampka czerwonego wina do obiadu..." itp. Od papierosa, do tego w okresie karmienia, kilka godzin przed karmieniem- niemożliwe są takie szkody, jak od "lampki wina" w czasie ciąży. W końcu, wielu normalnych, bardzo zdrowych ludzi było karmionych przez normalnie palące, po paczce dziennie, matki jeszcze do lat 60-tych XX wieku- nie było wtedy takiej psychozy antynikotynowej. Teraz to już naprawdę przesada, tak twierdzę.