Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boguś nlll

Kilka faktów o mojej osobie

Polecane posty

Gość Boguś nlll

-Wzrost 173 -Waga 71 kg -Penis 18,5 cm -800 tys. oszczędności -2 mieszkania (jedne o wartości 400 tys. drugie ok. 1 mln zł) -Auto za 85 tys. zł A na zakończenie dodam, że nie mam studiów ;)

Gość za duza paua
To jak moj facet tylko on jest wyzszy od ciebie i ma 18 cm oraz milion oszczednosci a liceum rzucil w klasie maturalnej, łobuz cholerny

Gość liamiusoo
ja mam 8 milionow i nie mam penisa:P

Gość Boguś nlll
Pała jest w sam raz ;) Myślę czy nie popracować nad wzrostem, tzn. nie sfinansować sobie operacji wydłużenia nóg :D Seryjnie, do 8 cm to nie jest problem :)

Gość za duza paua
Głupi jesteś Bogusiu, szkoda. Ale nie mozna mieć wszystkiego. Wydluz nogi, co ci szkodzi a pozniej koniecznie zdaj relacje :-)

E tam czym Ty sie chwalisz? Wzrost 186 Waga 83 Wiek 21l Oszczednosci 0.00 pln Rodzice Majatek: 20-30mln Nie musisz mi wierzyc:)

Gość the_bill
A ja mam osiemset osiemdziesiat osiem milionow, cztery dwumetrowe penisy, blokowisko w Pekinie i zeza. Czwarte wydanie moich bajek w nakladzie 888 000 egzemplarzy juz w kioskach ;-)

Gość Boguś nlll
za duza pala: czemu sądzisz, że jestem głupi? :)

Gość LolitaFrancuzowata
O MarchinOnBoy:) Tutaj osoby ktore sledza niektore tematy wiedza ze masz tyle kasy. Ja widzialam co Twoj ojciec robi:)

Gość za duza paua
Gdyż piszesz jak potłuczony, jak potomek wiatru i kurzu- tumanek ;-) Ej ej ja też liczę na spadek, ale to chyba nieładnie, no ale skoro urodzili? NIe prosilam sie na swiat, halo halo!!!!!!!!!!!!!!!! Niech płacą i to dużo :P

Gość Julia1131313111111111122223333
Może i jestes ,, bogaty",ale ja bym nigdy nie chciała takiego pustego faceta jak Ty

Gość Boguś nlll
za duza: Brak argumentów widzę :) Ja spadek nie liczę, niech rodzina żyje jak najdłużej :) Jedyne na co liczę na na pomnożenie mojej kasy ;)

Gość xxxxxxyyyyyyzzzzzzzz
a Ty sam nie uważasz,ze facet ,ktory chce sie dowartosciowac na kobiecym forum ( czy pochwalić sama nie wiem jaki jest Twój cel) jest dość załosny?

Gość za duza paua
Jaki brak? Napisałam dlaczego tak uważam. Bo piszesz jak potłuczony dyrdymały. Mnożyc umiesz to dobrze a jak z dzieleniem? Bo u mnie aż za dobrze :D

Wzrost 181 -Waga 81 kg -Penis 19,5 cm obwód na 14,5 -2 mln. oszczędności -2 mieszkania (jedne o wartości 500 tys. drugie ok. 1,2 mln zł) -Auto za 200 tys. zł A na zakończenie dodam, że nie mam średniego. Dziękuję za uwagę.

Gość Boguś nlll
Jak większość kobiet, które szukają "stabilizacji" w facecie z kasą :)🖐️ Każda ale to każda moja dupa gdy się dowiadywała ile mam sałaty na prawdę (do niedawna śmigałem rozpadającym się autem, zapraszałem je zawsze do mojego skromniejszego mieszkanka) chciała od razu wskoczyć na poziom wyżej, być finansowana, obsypywana prezentami :D🖐️ Taka modern prostytucja :P

Gość zalmidupescisnolgj
i co wam po tej kasie ? I tak wszyscy pojdziecie w pioch szybciej niz wam sie wydaje.

Gość za duza paua
Co z tego że są pieniądze jak za duża paua :-/ Także nie skorzystam, narzekacie na małe sisiory a nie widać ani jednego, nudaaa....

Gość Boguś nlll
dżejson, kochanek brak, zdrada to nie w moim stylu :) ogólnie mam za sobą 3 nieudane związki gdzie okazywało się, że lachonowi od kasy się jeebie w głowie i myli priorytety :O Ogólnie mam teraz taką taktykę, że jak mnie laska podrywa (nie kryję się z kasą już) daje jej złudzenie, że posiądzie mnie i moją kasę, ruucham ją przez 1-2 miesiące a gdy nadchodzi chwila, że chce się wprowadzić do mnie albo dorwać do mojej kasy każę jej spierrdalać :D Niby wszystko fajnie ale zastanawiam się gdzie jest ta miłość o, której czytałem w książkach? :O Czyżby to był mit? :O

Gość za duza paua
Milosc istnieje, nie przesadzaj, ale cos musi w tobie nie grac ze nie umiesz nadawac na tych falach. Nie sprawdzaj lasek, to przeswiadczenie ze leca zawsze na kase, nie zgodze sie, poznalam mojego duza paua to byl biedny jak mysz koscielna, pieniadze to skutek uboczny jego swietnej pracy :D Gdyby nie ta paua to zostalabym jego zona a tak to szukam dalej szczescia :P

Gość Boguś nlll
Jak by mi pasowało to bym nie tracił czasu na nieudane związki a po ostatnim nie wpadła w quasi depresję :)

Gość Boguś nlll
Sprawdzać sprawdzam by mieć pewność, że matką mojego dziecka nie będzie materialna dziwka ;) Ps. Co ty masz z tą dużą pałą? Przecież kobiety to chyba lubią :D

Gość za duza paua
Nie mowienie o pieniadzach nie jest zle, pewne spawy mozesz przemilczec, natomiast nie robic szopki, bo sie dziewcze zrazi i nie zostanie nawet dla samych milionow. Trzeba byc soba, jak sie jest zjebanym to trzeba nad soba pracowac a wszystko sie fajnie ulozy, z i bez pieniedzy, bo na szczescie nie od nich zalezy powodzenie w zyciu i szczescie (nie mam synonimu w tym momencie)

Gość za duza paua
Nie twierdze ze jestes. Mozesz byc np uprzedzony. To jest troche frustrujace, bo ludzie naprawde leca na kase, w wiekszosci wiec wcale sie nie dziwie, ze faceci sa nabuzowani i podejrzliwi, ale zeby przez to nie umknelo cos naprawde waznego. A propos duza paua to dlatego ze male jest pieknie ;-)

To może nie afiszuje się z sianem, przyjaciela poznaje się w biedzie :) A twoja życiowa partnerka (najlepiej) jakby była także twoim przyjacielem a nie tylko kochanką i matką twoich dzieci. Co nie??? :)