Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość denissss

Dziewica i seks bez zobowiązań !

Polecane posty

Gość denissss

Witam. Czy zdecydowalibyście się na przelotny seks z dziewczyną, dla której będzie to pierwszy raz.? Ona mówi, że chce to w końcu zrobić... mówi, że nie oczekuje zobowiązań. Niby fajnie, nie? Ale czy pozbawiać dziewictwa kobietę, jeśli ona nic dla Ciebie nie znaczy oprócz pociągu fizycznego...

Gość gfdgdghuu
Rżnij !!!!!!!!

Gość denissss
Ja bym pewnie ze chcial i to uczucie miec dziewice ale jednak to jest jakas odpowiedzialnosc dlatego nie za bardzo wiem co mam zrobic. Jeśli bylaby to dziewczyna juz rozdziewiczona to co innego, ale w tej sytuacji ??

Gość denissss
odpowiedzialnosc w sensie ze ten pierwszy raz moze oczywiscie wplynac na jej dalsze zycie seksualne :) dobrze wiemy ze dla kobiety ten pierwszy raz jest bardzo wazny i pamieta go do konca zycia.

Gość KiedyśByłamRóżąTwoją
Pierwszy stosunek zawsze warunkuje przyszłe podejście do seksu. Wiem to z autopsji, więc jeśli nie chcesz, żeby dziewczyna już zawsze kojarzyła seks jako coś niezwiązanego z uczuciami to rób to, ale jeśli przeszkadzają Ci konsekwencje w jej przyszłości to się zastanów.

Gość myśl globalnie działaj lokanie
Z jednej strony to fajnie, bo będziesz miał z kim uprawiać seks a z drugiej tak sobie, bo jest dziewicą i nic w łóżku nie potrafi i musiałbyś ją poduczyć trochę. A to, że ona traci dziewictwo to niczym się nie przejmuj. Przecież dziewictwo nie ma w tych czasach żadnej wartości i z niczego wartościowego jej przecież nie odbierasz. Wręcz przeciwnie- rozdziewiczając ją otworzysz jej drzwi do krainy seksu, rozkoszy i wyjątkowych doznań.

Gość sofija ssija
pierdzielenie na antenie, ja nie pamietam pierwszego razu, zmieszxal mi sie w pamieci z nastepnymi, a z facetem tamtym bylam 4 lata.

Gość zupelnie nie do rymu
a jak facet jest kiepski w te klocki to otworzy jej drzwi do frustracji a nie do raju. i co wtedy?

Gość akukuruku
Teraz mówi, że to będzie dla niej tylko przygoda, ale nie wydaje mi się, żeby tak później na to patrzyła. Też byłam pewna, że nic nie stoi na przeszkodzie temu, żeby zrobić to z facetem, z którym nie mam szansy być. Teraz inaczej to widzę.. Jestem do niego bardzo przywiązana, porównują z nim każdego faceta.. A on ma mnie gdzieś.. piszę do niego, on nie odpisuje, dzwoni rzadko, obiecuje, że będize robił to częściej, a potem milczy ponad tydzień, na moje wyrzuty wymyśla głupie wymówki.. Jeśli tak zamierzasz potraktować te dziewczynę, to daruj sobie, nie jesteś wart żeby ktoś postawił cię na piedestale. Nie mogę się pozbierać. Może to tylko mój charakter, ale ja nie daję sobie z tym rady. Nie powiem, że żałuję, że z nim to zrobiła, mogłam zawsze trafić gorzej, ale nie jestem zadowolona.. czuję sie wydymana. Zawiedziona. Nic nie warta. Jeśli tego chcesz dla tej dziewczyny, to daje, rozerwij się kosztem jej nieświadomości. Zresztą... kto wie.

Gość denissss
Coraz trudnije mi o tym wszystkim myslec. Nie prosila mnie, ale raczej powiedziala wprost ze chcialabym to ze mna zrobic. A ja nie odmowilem jej bo chcialbym tego ale tez sie waham ze wzgledu na nia. No i zeby potem nie miala wyrzutow sumienia ale sama powiedziala ze nic wiecej nie chce procz tego seksu bez zobowiazan tylko ze dziewica. Ma juz 19 lat wiec jakis tam rozum juz ma tylko z Wami to tez nic nie wiadomo...

Gość lkjhiouhbi8uc
a ile ona ma lat? to ma naprawde kluczowe znaczenie w tym wypadku

Gość denissss
I wiem ze musialbym ja nauczyc wielu rzeczy ale tez nie wymagam od dziewczyny nie wiadomo czego skoro jeszcze tego nie robila. Kazda byla kiedys dziewica

Gość denissss
19 :P napisałem...

Gość jaroooo
ja bym sobie dziewicy nie odpuscil :P

W ogóle co z ciebie z facet, kobieta oferuje ci seks a ty pękasz i popadasz w rozterki. Ja pierdole.........

Gość lkjhiouhbi8uc
@jarooooo czemu byś sobie dziewicy nie odpuści?

Gość denissss
gdyby nie byla dziewica to nie zakladalbym tu w ogole tematu !! ale obchodzi mnie nie tylko jej przeruchanie ale i to jak bedzie sie po tym pierwszym razie czula !! to takie dziwne ?!;/

Ja ogóle wole kobiety, co już miały jakichś partnerów seksualnych i mają doświadczenie, ale jeśli kobieta, która jest dziewicą poprosiłaby mnie o to, abym pokazał jej czym jest seks to zgodziłbym się i bym jej pomógł przejść przez pierwszy raz.

Gość jaroooo
po prostu kreci mnie to jak taka patrzy sie na ciebie i widzi w tobie nauczyciela taka speszona a to ze jest jeszcze nieporadna i tam troche krwi sie pusci to ma male znaczenie:D

Widocznie twoja koleżanka nie przywiązuje jakiejś szczególnej wagi do dziewictwa i nie ma zajoba na tym punkcie jak co niektóre. Dziewictwo jest po to, żeby je stracić.

Gość denissss
Będąc surowym mięsem powiedziałbym tak. Będąc namiastką emocji powiedziałbym nie. I nie z racji na to ze powinna czekac na kogoś dobrego na pierwszy raz, a z racji na to że i tak coś sobie ubzdura. Bez zobowiązań? Nie wierzę.

No to jak nie chcesz to powiedz, że sprawa cię przerasta. Proste.

Gość denissss
Ja chciałbym to zrobic i to bardzo ale wiesz czy potem taka sie nie przywiaze do Ciebie ?! Zacznie myslec ze cos wiecej jestes jej pierwszym wiesz jakie one sa :P

Gość lkjhiouhbi8uc
może nie koniecznie bedzie tak ze sie przywiąze niekoniecznie się zakocha ale na pewno zapamieta cie do konca zycia i cie wiele razy wspomni

Gość yjhyjhgj
Każdy facet chce. Jestem pewien. A jak mówi że nie chce to znaczy że pęka.Tak samo jak nie uwierzę, że jest facet który nie chciałby loda z happy endem.Zobowiązanie może sie pojawić ale nie musi. Sadze że wiele zależy też od Ciebie.

Gość 66666666
Ja przede wszystkim próbowałbym przedstawić jej sytuacje, że pewnie może tego żałować potem, jeśli nadal będzie chętna, to zerżnąłbym...bo nigdy nie miałem dziewicy

Tak może być z każdą, niezależnie od tego, czy to będzie dziewica, czy nie. Poza tym z tego, co przypuszczam to ona nie szuka jakiejś niestworzonej, bajkowej i nierealnej miłości tylko po prostu chce spróbować seksu, bo jej popęd i ciekawość spokoju nie dają. Widocznie tobie najbardziej ufa i dlatego zaproponowała tobie seks. Nie każ jej iść do kogoś innego.

Gość wwwwwwwww222
Wiesz jakie są Kobiety, mówią tak, a myślą nie. Jak widzisz, że ma olej w głowie i chce to zrobić i później nie będzie pretensji to działaj, a jak jest inaczej to radziłbym się zastanowić żeby później nie mieć "kamienia u nogi".