Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przydymiona

piwo, papieros te sprawy...

Polecane posty

Gość przydymiona

Siedze i mysle o tym, co dalej z soba zrobic. Ktos pogada? Jak minal dzien? Co sie dzialo? Co jedliscie? Jaki macie nastroj? Moze ktos poleci ksiaze albo film?:) Piszcie o czymkolwiek:) Moze ktos tez pije samotnie w domu?

Gość zuuska90
Smaka na piwo mi narobiłaś,ale dzis nie piję, bo nie chce mi się nawet wyjsc do sklepu, poza tym w weekend za duzo wypiłam i jeszcze dochodzę do siebie. Cały dzień leże na kanapie i się objadam, ale jutro muszę już wziąć się za jakąś robotę.

Sama bym się piwka napiła. Ale jak sobie pomyślę ze na dworze tak zimno wyjść się nie chce... :P Pół dnia przespałam:) Później pojechałam szukać pracy :P Z poprzedniej zrezygnowałam ponieważ byli nie wypłacalni :P Teraz patrzę jak moja sunia siedzi koło mnie zmęczona,i czekam aż się oszczeni a kilka dni zostało :P Będę mieć wesolutko w domu :)

Gość przydymiona
a ja tak sobie siedze i mysle... slucham momentami przejmujacej muzyki... Piszcie, co tam u was wieczorem, moze ja albo ktos dojrzy w tym jakas inspiracje;)

Gość przydymiona
Powiem jeszcze, ze dzisiaj mam genialny makijaz, no po prostu udalo mi sie zrobic makijaz jak nigdy;) A nie mam gdzie isc i komu sie pochwalic... A zaraz pojde spac i musze zmyc moje dzielo, hehe;)

Gość zuuska90
Też poszłabym spać, bo mam podły humor, ale wstalam popołudniu i nie mogę usnąć. Kompletnie nie wiem co robić w domu, bo rzadko się zdarza,że siedzę sama.