Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gabryś32

Mam do Was pytanie.

Polecane posty

Mój problem polega na tym, ze na forum dotyczącym zwierząt wpisałem komuś: "Ruchaj psa jak sra" co było tylko żartem. Teraz ktoś o nicku: "Admin" pisze mi że to co zrobiłem zostało zgłoszone do prokuratury i ze pójdę siedzieć do więzienia za "nawoływanie do niecnych czynów". Myślicie ze to prawda czy ktoś mnie po prostu straszy? Przecież ja nikogo nie zmuszałam do ruchania psa, nikt nie musi się kierować tym co tam napisałem, każdy ma wolną wolę. Czy już zażartować sobie nawet nie można? Myślicie ze grozi mi za to więzienie?

Gość dziwne to dziecko
jak widac tylko na kafe mozna sobie pozwolic na takie szalenstwo bezkarnie ­& #173;& #173; dobrze Ci tak za trollowanie

Gość dziwne to dziecko
ej czemu mi takie gowno wyskoczylo ? & # 173;& # 173;& # 173;< b r /> raz dwa trzy

Gość dziwne to dziecko
ej czemu mi takie gowno wyskoczylo ? ­­­< b r /> raz dwa trzy

Gość dziwne to dziecko
ej czemu mi takie gowno wyskoczylo ? ­­­ raz dwa trzy

Gość dojrzaly.antoni.
w dzisiejszych czasach w polsce juz jak w ameryce nie mozesz zazartowac, bo wszystko idzie do sadu spokojnie, zanim trafisz do sadu, przeslucha cie wpierw prokurator moze umozy postepowanie ale skad w ogole ci przyszlo do glowy takie stwierdzenie i by cos takiego napisac nawet dla zartu?? oj chyba masz cos na sumieniu.

Gość jdnkedmkwm
blblblbllblblblbllll bkgbktmbktbmtkbmtkbmtkmbtkbmtkmbkt ­ bkgbktmbktbmtkbmtkbmtkmbtkbmtkmbkt bkgbktmbktbmtkbmtkbmtkmbtkbmtkmbkt

Gość Kaloszka
Idź ruchać psa