Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechcemisiezycbezniego

nie chce mi sie zyc...jego obojetnosc

Polecane posty

Regres, dlaczego "idealizuję"?

no dlaczego ? poczytaj uważnie wszystko to co piszesz na jego temat na tym topiku ;)

Gość kocie oczy44
wygląda ,że gość niedojrzały emocjonalnie,faceci tak koło 40 nabierają jako tako rozumu:D;) nie byłaś dla niego nikim on się po prostu przestraszył swoich uczuć

***Kleopatra, skoro nie masz siły mnie, inteligentnej inaczej tłumaczyc tego, o co zapytałam, to dziwi mnie, że tracisz tyle swojego cennego czasu na czytanie oraz odpisywanie w formie inwektyw na ten temat. ***kocie oczy44, no faceci rzeczywiscie kolo 40tki czesto sie ogarniają :) czego sie przestraszył? chyba jakby mial jakies uczucia do mnie, to by ze mna teraz byl :( ***Regres, uwielbiam Cię ;)

Gość kocie oczy44
przestraszył się uczuć i tego,że może to być na zawsze:) młodzi faceci są jak mustangi :D trzeba umieć ich oswoić i świetnie ujeżdżać wtedy zostają na całe życie:D;)

**kocie oczy, przestraszył sie moich uczuć? mogłby jedynie swoich chyba, a tu jak widac ich nie było, lub były słabe... poza tym, jakby nawet obawial sie, ze na zawsze, to, zakładajac, ze "jakby mu zalezało", to chyba raczej powinien sie cieszyc, a nie uciekać.?

up :)

Gość dziwne troche
Facet niby dojrzaly wiekowo,ale nie chce sie spotykac, byc z Toba/nikim ja uwazam jednak,ze albo ma kogos na oku i chcial byc uczciwy zostawiajac Ciebie najpierw a pozniej zaczynajac cos nowego, alebo jest takim lekkoduchem ktory potrzebuje duzo wolnosci a Ty mu ja (nieswiadomie nawet) odbieralas

**dziwne, nie chce go usprawiedliwiac i jak wspomianlam wyzej, nie dam sobie reki uciac, ze nie ma jakiejs innej (choc mysle ze nie), ale faktem jest, że jest lekkoduchem, że nie w smak mu chyba "bycie w związku"...rozumiem to, ale mimo wszystko w tej sytuacji boli mnie, ze zupelnie ze mnie zrezygnowal.

Gość dziwne troche
dlaczego zrezygnowal? nie kochal Cie, nie pociagalas go..musi byc jakis powod. nie zostawia sie osoby na ktorej nam zalezy obojetmosc boli podobno bardziej niz nienawisc

Gość fdfdgfghh
i czemu pokasowalas moje posty, prawda boli co???

**dziwne, na pewno go pociągałam, ale pewnie mnie nie kochal. tyle tylko, ze nei zmuszalam go/ nie zabiegalam o nasze kontakty/spotkania, wiec załuje, ze w tej sytuacji nawet yle to trwało. ***fdf nie pracuje na Kafe, nie mam mozliwosci kasowania postow. chyba nie trzeba tego wyjaśniać?

Gość alfajed
jak sie facet zarzeka, ze nie ma innej, ze chce byc sam, etc to w wiekszosci przypadkow jest odwrotnie niz mowi :D

**alfajed, mozliwe. ale jakby mial ta "inną", to chociazby był jakis powód.. :(

Gość dziwne troche
etam nie rozmyslaj juz. odszedl-jego strata

Co za dekle dalej piszą z mulem bagiennym żal mi was ona tu płacze dupe zawraca a on inne obraca hehe nie dziwota skoro w domu ma lizusa i wszystko pod nos podstawione facet to łowca po co ma w domu siedzieć gdzie zwierzyna sama do niego podchodzi i mówi przebij mnie dzidą :D jam prawdziwy mężczyzna idzie na łowy nie ma wyrzutów i wcale się nie boi bo wie ze będąc z taka idiotka ona jeszcze dupe mu wylize z wdzięczności ze wrócił :D