Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Runner

Jogging- pytanie do Pań :)

Polecane posty

Gość Runner

Od ładnych paru miesięcy uprawiam jogging i chcę się podzielic swoimi spostrzeżeniami. Zauważyłem zwiększone zainteresowanie płci pięknej jak biegnę i teraz niewiem czy ja zacząłem być atrakcyjny dla kobiet , czy to kobiety lubią widok biegnacego w ich stronę spoconego faceta ? Bo w ich oczach widzę że coś się dzieje . Tylko co ?

Gość a co mi tam!
poprostu w tym kraju osoba biegająca stanowi atrakcję i tyle, cale wytłumaczenie.

Gość Runner
Niesądze coraz wiecej ludzi biega .

Może z czasem nabrałeś szybszego tempa biegu i boją się, że je przetrącisz stąd zwracają na ciebie uwagę... z troski o sobie :D Mnie biegacze nie podniecają i jeśli na nich patrzę to z ww. przyczyny. ''Atrakcji'' tylko z powodu biegania na pewno nie stanowisz, sporo osób biega...

Gość a co mi tam!
coraz więcej osób biega to fakt, ale ciągle jest nas mało, nas biegaczy. Wiem po sobie, jak uwagę zwracam kiedy biegnę, ogladają się i faceci i kobiety

Gość fdfdgfghh
mnie taki koleś smieszy po prostu

Gość Runner
fdfdgfghh a mnie śmieszą takie wpisy . Po co ten jad ? Biegam bo lubię , a każda osoba którą mijam jest dla mnie ciekawa i sprawia ze droga nie jest monotonna . Dla mnie bieganie to pokonywanie własnych barier. Robię to nie dlatego żeby byc wyjątkowym bardziej wysportowanym (atrakcyjnym) . Biegam dla ducha . Chyba otrzymałem odpowiedż . Ludzie chyba przestali porozumiewać się niewerbalnie sądząc po tych wpisach . Kobiety mijane przezemnie to takie wisienki na torcie które nie maja klapek na oczach potrafią zauważyć męski wzrok na swojej osobie i odwzajemnić go uśmiechem . Myslałem drogie Panie że jestescie bardziej namiętne . Widocznie ten koleś z brzuchem przed telewizorem zwany dalej "meżem" jest bardziej a ja to taki "śmieszny facet" .