Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 40 LETNI ŻONKOŚ

KOBIETY A MOŻE ŻONATY?

Polecane posty

Gość Zullss:)
twojaania32@tlen.pl:) to chyba lipa;) lub adres skasowany;)

Gość 40 letni żonkoś
nie mówiłem o sobie lecz większość mężatek tak podchodzi do tego tematu

Gość 40 letni żonkoś
jedyna oryginalna fajnie odszukać kogoś kto jest taki jak ja . a skąd jesteś .jesteś też mężatką

hmmm ? to juz nie do mnie pyt tylko do administratorów to po zalogowaniu sie tutaj przypisano mi taki adres... ale dobrze wiedziec ze pisales;) 44148178- przeslij na gg

Gość 40 letni żonkoś
półka na pewno nie mam kryzysu wieku średniego

Gość 40 letni żonkoś
jedyna oryginalna może wymienimy sie gg i popiszemy z soba

Kobieta szukająca kochanka pragnie przede wszystkim znaleźć mężczyznę, który ma podobne oczekiwania i pragnienia. Często tak jest, że w dotychczasowych związkach się nie układa, więc ścieżki dwojga kochanków krzyżują się w pewnym momencie. Ważne by jasno określić swoje cele, cały czas kusić się wzajemnie i spełniać najdziksze pragnienia.;-)

Gość 40 letni żonkoś
Missima zgadzam się z tobą pod każdym względem grunt to aby kochankowie nadawali na tych samych falach i wcześniej ustalonych zasadach

E tam, przygoda, jednorazowy numerek. Bez przesady:-) Prawdziwy romans rozkwita przez dłuższy czas. Wtedy kobieta jest zdolna zrobić dla swojego kochanka wszystko. Subtelna, czuła, a jednocześnie wyuzdana, drapieżna.:-) Zapraszam na topik kochanek/kochanka...:-)

Całkiem jeszcze nie przepadałem jak napisze do Ciebie prywatnie to pewnie przepadnę:))

exkjuzmi - masz rację, dlatego należy szukać właściwej osoby, a nie rzucać się na pierwszą lepszą. Taką relację trzeba cały czas podgrzewać.;-)

Gość 40 letni żonkoś
ale takich kobiet raczej nie ma które idą na całośc z ledwo co poznamym facetem i nie dziwie się zdrowie maja jedno

Barrios, pójść na całość, spełniać dzikie zachcianki, być zajebistą kochanką, to tylko dla mężczyzny, dla którego moja wyobraźnia szaleje. Takie jest moje nieśmiałe zdanie:-)

Gość 40 letni żonkoś
jedyna oryginalna moje gg 44632271

Odezwę się wieczorem:)

Gość Maciej890
Witam nazywam się Maciej i mam 21 lat pochodzę z Poznania. Regularnie uprawiam sport. Poszukuje kobiet, które zechciały by się ze mną spotykać w celu sex-spotkania. Czekam na poważne propozycje na adres email machomen1902@onet.pl

Kobieta zrobi wiecej dla mezczyzny, z ktorym cos ja laczy.I nie musi to byc milosc i wspolne zycie.Kochanka/kochanke wybiera sie tak by mial podobne zainteresowania wiec nie ma obaw, ze wezmie za zboka. Seks na raz ?Z wlasna reka lepiej sie bawie.

Mozliwe, zapierac sie nie bede;) Ja jednak widze kolosalna roznice. Jednorazowy seks nie daje Ci mozliwosci poznac ciala, reakcji, prawdziwych upodoban. Kobieta w dluzszej relacji pozwala na wiecej, chce dac wiecej.