Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimka oczywiścieeee

Czy jestem szurnięta jeśli tak robie?

Polecane posty

Możecie sobie mysleć że to prowokacja, nie zalezy mi, żebyście mi wierzyły, chce sie tylko wygadać a wstyd komukolwiek :D Daje korepetycje z języka niemieckiego i od końca sierpnia skontaktował sie ze mną chłopak z liceum. Zawsze szukam jak najwięcej informacji w internecie o osobach którym daje korepetycje na wszelkich facebookach, naszych klasach. No i w przypadku tego chłopaczka, okazało sie że jest on fetyszystą stóp, zaznaczył lubie to przy fetyszu stóp na faceboooku itd. Odkąd sie tego dowiedziałam, zawsze jak przychodzi jestem boso, no i robie tak żeby zawsze mógł widzieć moje stopy czasem nawet go nimi dotykam, a wszystko po to żeby go sprowokować, żeby mi powiedział o swoim fetyszu, zaproponował całowanie stóp a wtedy ja chce cała oburzona nawrzeszczec na niego że jest zboczeńcem i ma spadac z mojego domu, i nigdy nie wracać, on tu przychodzł na korepetycje a nie żeby patrzec na mnie jako na obiekt chorych fasnynacji seksualnych[zły] i go wsciekle wyrzucić z domu :classic_cool: :D Nie wiem czemu do tego dąże ale perspektywa zrobienia takiego czegoś bardzo mnie śmieszy :classic_cool: czy jestem szurnięta?

dobrze że nie odpowiadacie, bo sie wstydze i sie boje że mnei wysmiejecie :classic_cool:

Gość fdsfds6757
prowokacja aa

Gość ewewereer
mysle, ze masz nasrane we lbie i ty dajesz korki? a tacy fetyszysci to niestety ale związku z takim nie stworzysz bo to psychole i egoisci

większośc ludzi jest jakoś szurniętych

Gość kodofuju
jesteś niedojrzała,jesteś zupełnie jak dziecko

Gość hahahaha dawno
się tak nie uśmiałem :D