Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE WIEDZACY FACET

PROBLEM W ZWIĄZKU.CZY DOBRZE ROBIE?

Polecane posty

Gość NIE WIEDZACY FACET

Witam.jestem z moją dziewczyną 3 lata.Wszystko było super i wogóle dopóki ona nie zobaczyła moich esów które pisałem z koleżanką o rozbieraniu się itp/pomyślała że ją zdradzam i wogóle a ja nigdy innej nie tknełem:( ona mi nie wierzy.teraz pozwalam jej pisać z innymi facetami i zaproponowałem jej żeby zrobiła to z innym.targaja ja emocje .czy dobrze postąpiłem?

Gość NIE WIEDZACY FACET
tak dla zabawy i żeby sprawdzić czy mam jeszcze dar przekonywania.jeżeli ona z nim to zrobi to jej pogratuluje i powiem że mi przykro ale ja jej nie zdradziłem

to może zostaw ta swoją dziewczynę w spokoju i daj jej szanse na znalezienia kolesia który nie będzie sie z nią bawił w takie gierki

Gość nie wiedzacy facet phi
co najwyzej nie wiedzacy chlopiec. Chlopczyk

Gość NIE WIEDZACY FACET
ale ja raz to zrobiłem i żałuje.teraz z nikim nawet nie pisze.ona kocha mnie a ja kocham ją

Gość ja miałam podobnie
Też obecnie spotykałam się z facetem, który nie przepuścił żadnej laski, niby nie zdradzał, niby spotykał się ze mną, ale cały czas gadał o "koleżankach", cały czas pisał z jakimiś koleżankami. Ja powiedziałam sobie dość. I co najlepsze dopiero zaczynaliśmy się spotykać, a on już takie gierki, więc się z nim grzecznie pożegnałam.

Gość NIE WIEDZACY FACET
ja żadnej nie miałem ochooty bzyknąć.jestem jej wierny i pozostane.teraz to będzie dla niej próba.czuje tylko ze jeżeli ona zrobi to z innym to ja juz jej nie tkne:(

Gość ja miałam podobnie
Próba? Po chooj pisałeś z jakąś głupią doopą? To Ty miałeś próbę, zawiodłeś i tyle.

Gość NIE WIEDZACY FACET
zrobił byś to póżniej z własną dziewczyną ktora cie zdradziła?odpowiedz regres

Gość NIE WIEDZACY FACET
pisanie to nie stosunek prawda?

Gość xcxvfsdf
jestes taki glupi ze az mi Cie szkoda ;/ pisales z jakas laska o rozbieraniu itp Wiec Twoja dziewczyna sie na Tobie zawiodła a Ty ją podpuszczasz zeby zrobila to z innym.? A jakby tak zrobila to zrobilbys z niej najgorsza szmate i dziwke no bo jak mogla... Jestes pustyyyyyy i tępy. :) Niech ona jak najszybciej od Ciebie ucieknie.

zrobił byś to póżniej z własną dziewczyną ktora cie zdradziła?odpowiedz regres" po pierwsze to cie nie zdradziła a po drugie jakby przespała sie z kimś innym to na pewno zakonczyła by znajomosc z tobą więc o jakiej zdradzie tu piszesz?

pisanie to nie stosunek prawda?" usprawiedliwiasz się? Sadzisz że stosunek jest najwiekszym swinstwem jakie możesz zafundowac swojej dziewczynie? a gdzie zaufanie,a gdzie wiara,a gdzie lojalność?