beeatris 0 Napisano Październik 9, 2012 Witam moje drogie! Bardzo potrzebuję waszej pomocy bo umieram z nerwów :((. W piątek (5.10) uprawiałam petting z moim mężczyzną. Obawiamy się że sperma mogła przedostać się przez jego usta na moje narządy (pare kropel wyladowało na moim brzuchu i umyłam go samą wodą, poźniej on mnie całował po brzuszku no i niżej...). Bardzo się tego obawialiśmy ponieważ jesteśmy jeszcze za młodzi na dziecko. Wziełam tabletkę 58 godzin po. Dodam iż byłam w 25 dniu cyklu. Powinnam dostać okres właśnie tego 5.10 no ale mam nieregularny czasem i jeszcze go nie dostałam. Mam wilczy apetyt, jest mi zimno, bardzo boli mnie podbrzusze. Czy jest możliwość iż jestem w ciązy? Błagam o pomoc :((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pomarańczowaaa Napisano Październik 9, 2012 kochana za szybko na objawyyy!!! nie wmawiaj sobie nic.. rany okres przyjdzie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beeatris 0 Napisano Październik 9, 2012 strasznie ale to strasznie się boje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mgda123 Napisano Październik 9, 2012 Gdyby zajście w ciąże było by takie proste to ludzie nie starali by się latami, miesiącami o dziecko jak ja. Przepis na zajście w ciąże jest taki aby po stosunku leżec ok 30 min z uniesioną pupą aby nasienie nie wypłyneło. więc u ciebie ti nie jest nawet mozliwe zeby jakieś namiastki plemników się przedostały, absurd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach