Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,adbf,as

Czy to mozliwe ze malzenstwa sypiaja raz na rok?

Polecane posty

Gość ,adbf,as

bo niechce mi sie wierzyc, mojej kolezanki maz sie skarzy dla znajomych ze jego zona sie zmienila po slubie i sypia z nim jak chce zajsc w ciaze, maja 2 dzieci 5 lat i rok, ze przed slubem byla zupelnie inna osoba, czy to mozliwe???fakt troche nieladnie ze tak opowiada naookolo zamiast pojsc do jakies poradni z nia

Gość rfrrgrg
oczywiscie ze sie zdarza i to bardzo czesto, poza tym w zwiazku powiedzmy z ok 10n letnim stazem to i chlopu i babie sie jzu tak ne chce

Gość tez mam znajomych co sypiaja
raz na cztery lata, mąż groził żonie zdradą rozwwodem i dalej nic, jak narazie zyją ale nie wiadomo jak dlugo, a sa młodzi maja po 36 lat

Gość karrramba123
ja sypiam codziennie z mezem i tak od 15 lat...- podkreslam SYPIAM, bo jesli ci o seks chodzi to troche zadzoej ;-)

Gość seksu nie było od
10 lat:O

Gość ja z moim mężem
uprawiamy sex częściej niż twoi znajomi, najczęściej co noc. Zdarza się jednak, że co 2dzień. Jesteśmy 12 lat po ślubie.

Gość ja z moim mężem
i dziwi mnie to, że ludzie tak sporadycznie się bzykają. Bardzo mnie to dziwi.

Gość oposds
Ja sie nie znosze bzykac i jak tylko moge to tego unikam.

wszystko jest mozliwe, ale mysle ze to wina facetow, na bank nie potrafia zaspokoic swoich kobiet :D

Gość Tak, na ogol tak sie dzieje
w malzenstwach - w odroznieniu do konkubinatow

Gość Mała czarna kawka 22
My z mężem codziennie....no czasem co drugi dzien albo 2 razy po rząd...przy 3 dniach abstynencji to chodze wiecznie wkurzona więc nie wiem jak mozna nie chciec codziennie-przeciez to takie miłe i taką satysfakcje daje.

Gość w ksiezycowa nocz
My uprawiamy sex raz na rok, czujemy sie za kazdym razem jakbysmy to pierwszy raz robili, podekscytowni, zajawieni, warto czekac na ta noc, sex to dla mnie cos wiecej, nigdy nie bedzie codziennoscia i czynnoscia jak jedzenie czy kupa.

kindern ma trochę racji. Ja jestem 18lat po ślubie ale z tym raz na rok to przegięcie. Pewnie, że nie jest jak dawniej ale raz czy dwa razy w tygodniu się kochamy

Gość dziwni jesteście rezygnowac
z takich przyjemności 13 lat po ślubie - seks prawie codziennie, no, niech będzie statystycznie 4 razy w tygodniu

Gość w ksiezycowa nocz
My uprawiamy sex raz na rok, czujemy sie za kazdym razem jakbysmy to pierwszy raz robili, podekscytowni, zajawieni, warto czekac na ta noc, sex to dla mnie cos wiecej, nigdy nie bedzie codziennoscia i czynnoscia jak jedzenie czy kupa.

Gość a ileż mozna się bzykać
przecież sex też się nudzi i nie mówcie o urozmaiceniach, bo my wszystko przerabialismy.

Gość stara dupeczka
ja tam mogę się bzykać na okrągło:P:D mnie się nic nie nudzi a skoro staremu staje na widok mojego nagiego ciała to znaczy ,że jemu też się nie nudzi:D powiem Wam szczerze że mnie się zawsze chce :)