Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczepny

Od 3 miechów w abstynencji -- nie podchodzić

Polecane posty

Gość zaczepny

zaraz ktoś dostanie w ryja kobieta się wypięła, nie mi ale na mnie dostaję świra

Gość wsxwdwdw
ja mam abstynencje od 6 lat i jakos zyje

Gość do idiotki
na pewno miała racje stalking jets karalany ponadto co to za moda byc tu z usa i bawic sie z rodzina ktora ma zabawe tak sie dojrzały facet nie zachowuje jakby to wymagało nie wiaodmo czego ze tu facet z usa sam bez rodizny kumpli ma 1 lokum i jest NORMALNY A jezdzenie z akims autem z rodizna wlasciwie z gowniarzami ponizej 25 lat to smiech na sali. Oni w pracy albo na uczelni powinni byc w swoich domach. maja pozwolenie tu byc czy gazety maja to spr lub policja? najlepiej narzekac ale jak facet by nie chciał aby kobieta w koncu zareagowała to by mial 1 lokum to kwestia 1 godziny a rodzina u siebie. Podobno taka to spontaniczna rodizna 5 minut i juz na dole;/ zal do siebie, nie do kobiety

Gość do idiotki
facet nabroił kobieta go upominała a on sie smiał i bawił a potem ma nerwy nie wiadomo na kogo jak dzownic po rodzine to umie w ciagu 1 godizny i juz sa znowu. Ale jak maja wyjechac to potrzebuja czasu nie wiadomo ile. smiechu warte, a facet zachowuje sie jakby miał gdzies kobiete a potem ma zale..ze sie "wypieła". A ile bedzie znosic dziecinade?

Gość do zaczepny
a moze sam sobie daj? moze ci trzeba na opamietanie?

Gość do zaczepny
sms telefon nie ale stalking owszem mobing autami co to jest I lornetka i zabawa z gówniarzami :O nnaprawde walnij sobie w gebe