Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagienka87

Kolbi miloscio ma jestes?!?!

Polecane posty

Kolbus szukam ciebje jestes?!co sie z toba dzieje zmieniles sie juz nie jestes taki sam jestes difrend (inny) czemu o tych telenowelach to pisze ta druga psychopadka a ja jestem normallll. Daj znak zycia renko nogo palcem czym kolwiek moze byc i brzuchem jakis koniczyno

zawsze tobie wierna w folie owinieta serce zatrzymane i w nicosci zaniedbane och moj luby tak cie kocham ze w poduszkie teraz szlocham

zawsze tobie wierna w folie owinieta serce zatrzymane i w nicosci zaniedbane och moj luby tak cie kocham ze w poduszkie teraz szlocham

Kolbi oszust materialny chcial wysiurdac mnie na kase ale w pore się skapczyłam, tupłam se więc mym obcasem. Spadaj draniu do jagienki łatwej, pustej bląd panienki. spadaj dziadu, won na drzewo won adamie, won też ewo.

JAGNA TERA mu się podlizujesz, a do innych obgadujesz. Najpierw dupskiem swym tarmosisz, chłopów o gotówkie prosisz. Tera czujesz u kołbiego kasę i chcesz bawić się jego kutasem. WY do siebie pasujecie jak stringi do dupy, jak siano do krowy, jak rów do głowy.

ja nadstawiam dla zasady a ty dla zabawy te roznie mniedzy nami jak latwymi pannami ty zes latwa ty zes prosta a ja z klaso jak stonoga

Ty do szkoły won pustaku, i sie nie bierz za chlopakow. Cudze bierzesz, cudze prosisz, swego chlopa nie tramosisz. Naucz też się rymowanek, no bo rzuci cie kochanek, on nie lubi dzid stempiałych, on ma tyłek obolały. A ty jestes brzydka jak drut, od ciebie wali, od ciebie ten smród.