Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

Prawda wyszła na jaw.

Polecane posty

dzisiej mleko się przelało, moje życie uległo gruzom. wszystko złączyłam w jedno całość. krzyżówka się rozwiązała, nie sama. Jagna mi uświadomiła z kim tworzyłam chory zwionzek. Jagna choć mam Cię za ździre to jednak dziękuję ci. Miałam klapki na uszach.

Te słowa wciąż dzyndzają w moich uszach- "ten temat to klapa, nie pykło ci". Pamiętam to jak dziś. Podszywałeś się pod jakąs dziewczynę, a to Ty, tylko ty!

Te słowa wciąż nabrzmiewają mi uszy: "ten temat to klapa, nie pykło Ci". Pamiętam to jak dziś, nie mogię się pozbierać.

Nie wierzę, nie wierzę, nie wierzę. Jak mogłeś udawać nie siebie? Jak mogłeś potszyć się pod jakaś płeć żeńską? Myślałeś, że nie poznam? Ciągle to słysze "nie pykło ci, to klapa" Beznadziejne, dno i wodorosty. Ach!!

teraz tak, wszystkie penisy będą moje. A ty patrz prostaczko ze swoim fagasem i zazdrościj mi. Nic nie b ędzie za darmo, nie będzie miłości, nie będzie nic, zero, null, afternun.

co cie ogarneło teraz niewiasto, chciałabyś poczuć to co ja, wolność, światłość, oddanie się w całości bogu i jego ludziom. A ty i ten twoj cieć z małym penisem. pocałujta w dupę wójta.

Mieliśmy marzenia, wspólne plany. Ja dla niego zakupiłam sobie zestaw do tipsów i na saune, ja dla niego poezję zamieniłam w rap, ja dla niego ukradłam promień słońcowi, a on dla mnie nie zrobił nic, poza wielką lochą w sercu. Moje serce tera rozdarte na pół jak stare gacie, moje serce ma teraz masturbacje, zalane krwio, pęka z rozpaczy.

Gość oposds
Ty sama ze soba piszesz i myslisz ze nit sie nie kapnie. Lepiej odejdz od kompa tempa dzido i zapyertalaj do psychiatry po nowa recepte :-O

Gość zdytchaj w męczarniach
znowu sama do siebie piszesz, żałosne 🖐️

hosanna o hosanna, ja jestem stara panna. chlop rzucił mie dla innej, dla pustej i niewinnej. Ja tera jestem sama, jak wełniana piżama, w baranki nie w owieczki, użyję sobie świeczki, A Ty jagienko niemiła, życie mi zniszczyłaś. Zrobiłas duże kuku, będę chlać więc do rozpuku.

Gość nastolatkamamama.
Ja i tak Ciebie uwielbiam .I niech sobie gadają co chcom

Gość nastolatkamamama.
A jednak:(

nastolatko nei zadawaj sie z nią, widzisz, że ona jest chora. ludzie nie chcą z nią gadać nawet.