Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy moze być fałsz

Czy test ciązowy może byc fałszywie pozytywny?

Polecane posty

Gość czy moze być fałsz

jak w temacie czy test ciążowy moze być fałszywie pozytywny? w przeciagu tygodnia robiłam 3 testy wszystkie wyszły negatywne, dzien po ostatnim negatywnym robiłam bete tez wyszła negatywna, 7 dni po negatywnej becie zrobiła test ciązowy wyszedł pozytywny- ta druga kreska jest jasniejsza ale dobrze widoczna.Co o tym myślicie?

Gość czy moze być fałsz
przypuszczam ze zaszłam później jakiś tydzien przed miesiączką albo i poźniej widocznie, ale dziwi mnie to czy jest możliwe ze beta jest negatywna a tydzien po tym badaniu test jest pozytywny.Jak robiłam bete to zarodek wędrował i dlatego wyszła negatywna? Nie rozumiem tego :( Na wyniku mam normy i pisze 1-4 tydzien to 5,8-71,2 norma to wychodzi ze jak ją robilam to w ciązy jeszcze nie byłam ...a robiona była tydzien po terminie @. Chce badzo ciąże ale jest to dziwne

Gość adinnaaaa
a ta druga kreska po jakim czasie wyszla?

Gość Mała czarna kawka 22
zrob bete jeszcze raz. Będziesz wiedziała na 100%

Gość czy moze być fałsz
druga kreska wyszła tydzien po negatywnej becie, pojawiła się najpierw kreska kontorlna mocna i zaraz wyskoczyła ta testowa na tescie

Gość czy moze być fałsz
aha i ta druga kreska wyszla delikatnie różowa tak jakby faktycznie to były poczatki ciazy. Bete zrobiłam drugi raz dzisiaj zobacze co pokaże ale wynik dopiero jutro :(