Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łokimotikoma

mój facet nie dna o higiene

Polecane posty

Gość Łokimotikoma

wiem, wiem zaraz powiecie że mam go zostawić. jestemśy 8 lat razem, nie wiem co się stało ale od jakiegos czasu przestał dbac o higienę, kiedyś był mega czyściochem. Najpierw próbowałam mu delikatnie zwracać uwagę, po jakimś czasie gdy to nie skutkowało mówiłam mu wprost że wali od niego, żeby mnie nie całował bo zębów nie myje. Przestałam z nim uprawiać seks. Dojrzewam do decyzji o rozstaniu. Miał ktoś podobny problem??

Gość Łokimotikoma
majtek to już chyba z miesiąc się zmieniał i ma na nich taki brązowo - czarno - żółty nalot :o

moj tez z higiena na bakier, myje sie raz na jakis czas, bielizne i skarpety zmienia co kilka dni a do tego dlubie w nosie, pierdzi i beka... straszna swinia sie z niego zrobila, nie mam juz sily do niego, nic do niego nie dociera...

Gość Łokimotikoma
na zębach nalot biały :/ nawet nie ma szczoteczki do zembów!

Gość Łokimotikoma
spadajpodszywie. Nie wiem czy można zawstydzić kogoś jeszcze bardziej jak mówisz mu wprost że się go brzydzisz. On chyba już się przyzwyczaił do tego mojego "gderania". Nie wiem co mam zrobić aby go zabolało. Aby w końcu się wziął za siebie. Ubiera się też jak wieśniak. nie wiem co się z nim stało, kiedyś wszystkie laski na niego leciały

Gość Łokimotikoma
spadajpodszywie. Nie wiem czy można zawstydzić kogoś jeszcze bardziej jak mówisz mu wprost że się go brzydzisz. On chyba już się przyzwyczaił do tego mojego "gderania". Nie wiem co mam zrobić aby go zabolało. Aby w końcu się wziął za siebie. Ubiera się też jak wieśniak. nie wiem co się z nim stało, kiedyś wszystkie laski na niego leciały

Gość Łokimotikoma
Ja to się myję przynajmniej raz w tygodniu a on to chyba nawet koło mydła nie stał. :o Ma długie włosy, wiecznie tłuste i śmierdzące. Po siku czy kupie nie spuszcza wody. Nie wiem jak do niego dotrzeć, ma 20 lat. :o

moj tez juz nie zwraca uwagi na moje prosby i gozby, nie interesuje go ze sie nim brzydze, on sie uwaza za mega atrakcyjnego chociaz ma ponad sto kilo... slepy, gluchy, robi swoje...

Gość Łokimotikoma
Najgorzej jest kiedy przychodzi sobota. Wtedy włazi do łóżka i wydłubuje z uszu miód rogami od prześcieradła. :o Wszyscy się potem dziwią czemu mamy żółto białe prześcieradło.

Gość Łokimotikoma
Najgorzej jest kiedy przychodzi sobota. Wtedy włazi do łóżka i wydłubuje z uszu miód rogami od prześcieradła. :o Wszyscy się potem dziwią czemu mamy żółto białe prześcieradło.

Gość Łokimotikoma
no głównym problemem u mojego jest to że nie myje zębów, kapiel 2 góra 3 razy w tygodniu. Głowe myje tylko jak zwracam mu uwagę, skaerpty i majtki zmienia co 2 lub 3 dni. Masakra, jak zaczęłam mu mówić że nie będziemy sie kochać bo mnie obrzydza to wiecie co zrobiłl??? pewnego dnia wchodzi wykąpany do pokojui mówi "będzie dziś seksik?? wykąpałem sie" co za debilon myśli że jak się raz na jakiś czas przed seksem wykapie to już bezie wszsytko ok??

Gość Monikaaaaaaa2135
Współczuje wam :O mój dba o higiene zawsze ....

Gość Monikaaaaaaa2135
W ogóle to obrzydliwe sie calowac z kimś kto nie myje zebow ,albo uprawiac skes jak sie nie myje... Nie wyobrazam sobie tego smrodu np z penisa czy niemytych stop , przepoconych pach ... bleeee

Gość Łokimotikoma
dlatego też ani się z nim nie całuje ani nie kocham. W ogóle się zastanawiam czy on jest normalny. Pomijam już fakt że nie dba o higiene ale mi by było okropnie wstyd gdyby mi ktoś powiedział że śmierdze albo kazał mi się wykąpac, a on nic sobie z tego nie robi.