Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lollllllllaaa

Umawiam się z facetami, którzy mi sie nie podobają :(

Polecane posty

Gość lollllllllaaa

nie umiem odmowic, zawsze jakos mnie zbałamucą na portalu randkowym, piszemy...i w koncu sie spotykamy ;/ kurde, mam teraz takich 3 ktorzy chcą sie nadal spotykac a ja nie umiem powiedziec NIE nie jestes w moim typie nic z tego nie bedzie :(

Gość redhood girl
Jestes dziwna robisz facetom niepotrzebna nadzieje i tylko ich ranisz bardziej niz glupim nie :/ wolalabym powiedziec nie facetowi niz go w sobie rozkochac a potem zostawic wiesz jakos bardziej boli ! ogarnij sie

Gość pluto20
coraz mniej ufam kobietom.. z minuty na minute , same nie wiecie czego chcecie.

Z twoim krzywym ryjem ciesz się ze wogule ktoś raczy się z Toba umówić wiadomo ze tylko degeneruchy lochy i plaskate paszczury dorsz geje praviki i psychole siedzą na takich serwisach bo normalnie nikt ich nie chce

Gość redhood girl
Pluto20- a ja nie wierze facetom tez jestescie niezlymi skur*** i sory ale was jest wiecej niz nas co rania

Gość ggggggggggh
KLEOPATRA EGIPT = wypierdalaj stad w podskokach kurvo wszyscy wiedza ze jestes projektem jebaną provokacją

Gość pluto20
nigdy nie bylem skurwielem a to ze wiekszosc facetow to idioci to nie moja wina , zawsze bylem przezywany w szkole , za slabego psychicznie , zawsze lepiej dogadywalem sie z kobietami niz z popisywanymi daunami przez to bylem uwazany za slabego. Bo facet ktory jest cichy , malomowy zawsze bedzie uwazany za slabego . Co z tego ze jestem iteligenty , przystojny i mam zajebista sylwetke jak i tak juz kobiet nie potrzebuje do szczescia, nauczylem sie bez was zyc i ciagle bede przeciwko nie tylko wam ale i innym facetom , mam wyjebane na wszystkich.

Boże ty jesteś chora psychicznie!jaki projekt kuwra może zaraz usłyszę ze świat opanowały terminatory i robocopy ! dlaczego chorzy maja dostęp do netu? Wogole powinni cię zamknąć bo zaraz ubzdurasz sobie inwazje gslaktyczna i będziesz zarzynac ludzi na ulicy meczetami!!

Autorko, naucz się mówić "Nie", jeśli nie dla samej siebie to dla tych facetów, których zwodzisz. Robisz im niepotrzebne nadzieje. Pomyślałaś o ich uczuciach? Chciałabyś, aby ktoś się tak tobą zabawiał? Wątpię. Więc zdobądź się na odrobinę cywilnej odwagi i stawiaj sprawy jasno.

Gość redhood girl
Pluto 20 jarasz cos?? ... zakochany w sobie jestes zabardzo i tyle i lubiales towarzystwo kobiet bo sie toba interesowaly a ze miales troche pedalskie zachowanie to chlopaki sie smiali i tyle zastanow sie czy nie jestes pedalem

Gość redhood girl
KLEOPATRA EGIPT... fajnie ze nam przedstawilas jak wygladasz naprawde nie trzeba bylo ... przykro mi tylko ze musisz sie z tym wszystkim sama zmagac ''hehehehehehehehe ''

Gość pluto20
a jak , jezdze na desce i pale jointy :) Nie jestem hetero :D i tak raczej pozostanie.

Gość rgdgfd
zawsze mozesz nic nie odpisywac i dadza sobie spokoj

Gość redhood girl
ale to jak narazie to ty robisz z siebie posmiewisko i od samego poczatku jestes hejterem ... i to ty prowadzisz tutaj jakies wojny KLEOPATRA... wiec tak naprawde to smiejesz sie sama z siebie :)